Ο Σπύρος Χαριτάτος δεν διστάζει να αποκαλύψει πτυχές της προσωπικής του ζωής αφού για πρώτη φορά εξομολογείται τη σχέση του με την 28χρονη Τουρκάλα δικηγόρο που του έκλεψε την καρδιά.

Ο παρουσιαστής μίλησε στο περιοδικό People και εκμυστηρεύτηκε τους λόγους που τον κάνουν να επισκέπτεται συχνά την Κωνσταντινούπολη: «Είναι ένας μαγευτικός τόπος και, μεταξύ άλλων, είχα την τύχη να βρω ανθρώπους που μου τράβηξαν το ενδιαφέρον. Είναι άνθρωποι για τους οποίους θα ταξίδευα πολύ εύκολα προκειμένου να βρεθώ μαζί τους».

Ο Σπύρος Χαριτάτος αποκάλυψε και πως γνωρίστηκαν με την 28χρονη σύντροφό του: «Λίγο μετά το καλοκαίρι, όταν πήγα να δω κάποιους φίλους, την περίοδο του Μουντομπάσκετ στην Κωνσταντινούπολη. Βρέθηκα εκεί, ως φίλαθλος της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, και, σε ένα παιχνίδι Ελλάδας-Τουρκίας, συναντηθήκαμε οι δύο παρέες –Έλληνες και Τούρκοι– στην ίδια κερκίδα. Αργότερα, συνεχίσαμε τη γνωριμία μας σε ένα ελληνικό ταβερνάκι».

Τέλος ο παρουσιαστής είπε πως το όνομα της κοπέλας του είναι Γκιουνάι, και ότι ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου στην Κωνσταντινούπολη.