Μετά την αποχώρηση της Σαμπρίνας από το σχήμα με τον Χάρη Ακριτίδη ήρθε μια ακόμα αποχώρηση να ταράξει τα νερά του νυχτερινού μαγαζιού. Ο λόγος για την τραγουδίστρια Νάντια Δούκα. Την αποχώρησή της Νάντιας Δούκα επιβεβαίωσε ο Χάρης Ακριτίδης ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» και τον Γιάννη Αρμουτίδη.

«Δεν γνωρίζω καν τι έχει συμβεί και στο τηλέφωνο που μιλήσαμε με βρήκες απροετοίμαστο. Στεναχωρήθηκα πολύ γιατί η Νάντια Δούκα είναι φίλη μου κι εγώ την πρότεινα στο χώρο και στο μαγαζί. Κάποια δισκογραφική εταιρεία έχει μπει στη μέση και έχει βάλει κάποιες κοπέλες στο χώρο άλλες, οι οποίες είναι κάποιας δισκογραφικής εταιρείας. Αυτό γνωρίζω μέχρι τώρα», είπε αρχικά ο Χάρης Ακριτίδης.

Σε εκείνο το σημείο μπήκε στο μαγαζί η Νάντια Δούκα, προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει.

«Πρέπει να αποχωρήσω, λυπάμαι πολύ γι’ αυτή την εξέλιξη. Δεν θα ήθελα πολύ να επεκταθώ στους λόγους που έχει συμβεί όλο αυτό. Έχω πικραθεί πάρα πολύ, υπήρξε ένας πόλεμος, μια ζηλοφθονία… Εγώ δεν ζήτησα πολλά, ήμουν μια κοπέλα που άνοιγα το πρόγραμμα, ούτε πήρα τα τρελά λεφτά. Για κάποιο λόγο φθονήθηκε η ομορφιά μου και η φωνή μου. Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που ξένισε. Ειδοποιήθηκα ότι δεν χωράω στο σχήμα. Υπήρχαν πολλοί διαπληκτισμοί από την αρχή και για το πρόγραμμά μου. Στεναχωρήθηκα επίσης που με κατηγόρησαν για την αποχώρηση της Σαμπρίνας» τόνισε η τραγουδίστρια.