«Ο Θεός έκανε θαύμα και με έβγαλε από την κόλαση του αλκοόλ μετά το ψυχιατρείο» , είπε ο ηθοποιός, Σταύρος Μαυρίδης, που έγινε ευρέως γνωστός από το ρόλο του «Φωτάρα» στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «εγκλήματα».

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην εξαιρετικά δύσκολη περίοδο της ζωής του, κατά την οποία η ανεργία τον οδήγησε στην ψυχιατρική κλινική.

«Έχω να βγω στην τηλεόραση περίπου 4 χρόνια. Ήταν εισαγγελική παρέμβαση η εισαγωγή μου στο ψυχιατρείο, η οποία κράτησε 40 ημέρες. Η πίστη μου στον Θεό μου έδωσε τη δύναμη να σταθώ και πάλι στα πόδια μου», είπε αρχικά ο ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Ο Θεός έκανε θαύμα και με έβγαλε από την κόλαση του αλκοόλ μετά το ψυχιατρείο. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο, γιατί με αγάπησε και με στήριξε. Από δω και πέρα θα δείξω ποιος πραγματικά είμαι».

Στη συνέχεια περιέγραψε τη ζωή του μετά την έξοδο από το ψυχιατρείο.

«Μετά το ψυχιατρείο, αντί να πάω στο σπίτι μου πήρα το καράβι και πήγα στα αδέλφια μου στη Σάμο. Με βοήθησαν οικονομικά την περίοδο του κορονοϊού και μετά τον κορονοϊό, γιατί δεν δούλευε ούτε η εστίαση στην οποία απασχολούμουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε στον Σπύρο Μπιμπίλα για τον οποίο είπε πως «ήταν από τους πρώτους που ήρθαν να με δουν στην ψυχιατρική κλινική μαζί με τον Θοδωρή Προκοπίου. Είναι αληθινός φίλος για μένα».