Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου και της εκπομπής του «Ενώπιος ενωπίω» στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου, όπου μοιράστηκε, μεταξύ άλλων, ότι η επαγγελματική του πορεία δεν του έχει χαρίσει πολλές φιλίες από τον χώρο.

Ο παρουσιαστής, μιλώντας για το αν έχει φιλίες μέσα από τη δουλειά, είπε: «Δεν έχω κρατήσει φίλιες που να πω ότι… Να σου πω, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Δεν έχω άλλους φίλους που να πω ότι είναι φίλοι μου από τη δουλειά. Δεν έχω».

Όσον αφορά τις κόντρες που έχει κατά καιρούς: «Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, δεν έχω», είπε αρχικά, και συνέχισε λέγοντας ότι «σε ό,τι με αφορά δεν έχω κόντρα με κανέναν. Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν θα του πω καλημέρα, δεν θα του πω καλησπέρα, δεν θα τον χαιρετήσω. Πραγματικά δεν έχω άνθρωπο από τη δουλειά που θα αισθάνομαι άσχημα αν τον συναντήσω. Δεν κρατάω κακία».

Για την κόντρα του με τον Νίκο Παππά είπε: «Του έκανα κριτική εγώ, απάντησε εκείνος, του ξανάκανα εγώ, ξαναπάντησε εκείνος… Στο πλαίσιο της δουλειάς της δικής μου, και στο πλαίσιο της δουλειάς της δικής του, γιατί απ’ ό,τι αντιλαμβάνομαι θα πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές. Οπότε, ως πολιτικός, θεώρησε ότι αυτό πιθανόν τον ευνοεί. Καλά έκανε ο άνθρωπος. Αν τον δω, δεν θα του πω να ρίξουμε σουτάκια, γιατί θα με κερδίσει, αλλά να του μιλήσω μπορώ».

«Δεν μου ταιριάζει η πολιτική»

Για την εποχή που είχε βάλει υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Δεν βγήκα βουλευτής για 400 ψήφους. Εγώ είχα πάρει 22.500 και πήρε ο τελευταίος του ΠΑΣΟΚ 22.900. Ήταν ο Σαχινίδης, που έγινε και υπουργός Οικονομικών μετά», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια τόνισε ότι: «Επειδή ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ, δεν το αποκλείω. Αυτή τη στιγμή, αν με ρώταγες, θα έλεγα ούτε καν στα όνειρά μου… Νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει πλέον η πολιτική. Δεν μπορώ να υποταχθώ στις υποταγές ενός ανθρώπου που θα μου έλεγε “κάνε αυτό, κάνε αυτό, κάνε αυτό”. Νομίζω ότι δεν θα ήμουν καλός βουλευτής», κατέληξε ο παρουσιαστής.