Ένας ακροατής – θαυμαστής της εκπομπής που παρουσιάζουν ο Φάνης Λαμπρόπουλος και η Ελένη Βουλγαράκη, έγινε viral στο TikTok, μετά τα κομπλιμέντα που έκανε στον αέρα της εκπομπής για την παρουσιάστρια. Ο ραδιοφωνικός σταθμός «ανέβασε» το βίντεο στην πλατφόρμα.

Ο ακροατής ακούγεται να λέει στην Ελένη Βουλγαράκη: «Καταρχάς να πω κάτι, Ελένη όταν κάνεις post με φόρμες και αυτά, ενημέρωνέ μας πρώτα κορίτσι μου μην πάθουμε κανένα καρδιακό, τα ανεβάζεις και μεσημεριάτικα εκεί πέρα, θα πνιγούμε».

Μετά το σχόλιο ο Φάνης Λαμπρόπουλος πήρε το μικρόφωνο για να απαντήσει: «Εμετός υπέροχος» ενώ η συμπαρουσιάστριά του, δεν απάντησε. «Τι άλλο σε αγχώνει όταν ανεβάζει η Ελένη;» ρώτησε ο παρουσιαστής τον άντρα, με εκείνον να απαντά: «Κάτι κοντινά στο πρόσωπο με τα μέικ απ αυτά τα ωραία». Τότε ο Φάνης Λαμπρόπουλος συνέχισε: «Άγγελε να πούμε όμως ότι η ταβέρνα έχει κλείσει έχει γυρίσει το ταμπελάκι, γράφει κλειστό» αναφερόμενος στη σχέση της Ελένης Βουλγαράκη με τον ποδοσφαιριστή, Φώτη Ιωαννίδη. Κάτι που δεν τον σταμάτησε…

@officialmusic89.2

Ο πιο Rizzας εμετικούλης γυπαετός Ακροατής ! 😂#takounavia

♬ πρωτότυπος ήχος – music 89.2

«Κοίταξε να δεις, ακόμη και το τέρμα έχει τερματοφύλακα, αλλά μπαίνουν γκολ» του ήταν η «πληρωμένη» απάντηση το ακροατή, με τους δύο παρουσιαστές να ξεσπούν σε γέλια από το σχόλιο.