Η λατίνα σούπερ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε πρόσφατα ότι το «This Is Me… Now: A Love Story» είναι ένα από τα τρία επερχόμενα έργα, στα οποία ο σύζυγός της Μπεν Άφλεκ αποτέλεσε έμπνευση για εκείνη. Η 54χρονη καλλιτέχνιδα είχε αυτό το ερωτευμένο βλέμμα με τον 51χρονο σταρ καθώς ήταν δίπλα της στην πρεμιέρα της ταινίας «This Is Me… Now: A Love Story» στο Λος Άντζελες.

Η Τζένιφερ Λόπεζ μοιράστηκε ένα τρυφερό φιλί με τον σύζυγό της, στην πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας και τον κοίταζε στα μάτια και έλιωνε…

Η J-Lo, φόρεσε ένα μαύρο και ασημί στράπλες φόρεμα και για ακόμα μία φορά έδειξε πως είναι λάτρης της αστρολογίας, καθώς η φούστα είχε αστραφτερές ασημένιες λεπτομέρειες με όλα τα ζώδια. Το βελούδινο μπούστο περιλάμβανε ένα βαθύ «V» που ακουμπούσε ακριβώς πάνω από τη μέση της. Φορούσε ένα ζευγάρι μακριά, ασορτί μαύρα βελούδινα γάντια χωρίς δάχτυλα που τυλίγονταν γύρω από τα χέρια της και κατέληγαν ακριβώς κάτω από τους ώμους της, μεταδίδει το People.

Ο σύζυγός της έδειχνε κομψός με ένα κλασικό μαύρο κοστούμι. 

H Λόπεζ ήταν στο παρελθόν παντρεμένh με τους Ojani Noa, Chris Judd και Marc Anthony. Ήταν αρραβωνιασμένη με τον Alex Rodriguez μέχρι τον Μάρτιο του 2021, έναν μήνα πριν χωρίσουν επίσημα. Παντρεύτηκε τον Άφλεκ στις 16 Ιουλίου 2022, αφού άναψε ξανά η παλιά τους «φλόγα» το 2021. Γιόρτασαν την ένωσή τους με μια περίτεχνη τελετή στο συγκρότημα 87 στρεμμάτων του Άφλεκ στη Τζόρτζια, στις 20 Αυγούστου 2022.

Η Λόπεζ φόρεσε τρία νυφικά του Ralph Lauren, συμπεριλαμβανομένου του βολάν φόρεμα γοργόνας (φτιαγμένο με πάνω από 1.000 μαντήλια) …