Ο Τράβις Κέλσι και η Τέιλορ Σουίφτ διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, αφού οι Kansas City Chiefs νίκησαν τους 49ers στην παράταση και εξασφάλισαν back-to-back τίτλους στο Super Bowl. Το ζευγάρι, το οποίο βγαίνει από το περασμένο καλοκαίρι, παραβρέθηκε σε ένα πάρτι με πολλούς σταρ στο XS Nightclub στο Wynn Las Vegas, όπου εθεάθησαν να φιλιούνται και να χορεύουν μαζί στο VIP τμήμα.

Έφτασαν στο πάρτι γύρω στις 02:15 π.μ. μαζί με τον quarterback των Chiefs Πάτρικ Μαχόμς και τη σύζυγό του, Μπρίτανι, η οποία ανακηρύχθηκε ρούκι του 2024 στο Sports Illustrated Swimsuit την περασμένη εβδομάδα.

Η Σουίφτ και ο Κέλσι εθεάθησαν επίσης να περπατούν στον χώρο με τον μεγάλο του αδελφό, τον σέντερ των Eagles, Τζέισον Κέλσι, την ηθοποιό Μπλέικ Λάιβλι και τον αδελφό της Σουίφτ, Όστιν Σουίφτ, και τη φίλη του, Σίντνεϊ Νες.

Κάποια στιγμή ο Κέλσι πήρε το μικρόφωνο, ενώ το ζευγάρι χόρεψε μαζί στο DJ booth με την επιτυχία της «Love Story». Ο τρεις φορές πρωταθλητής του Super Bowl και η 14 φορές νικήτρια του Grammy έφαγαν μια ειδική παραγγελία με κοτομπουκιές και πατάτες τηγανιτές καθώς συνέχισαν το πάρτι μέχρι τις 05:15 τα ξημερώματα.

Ο Μαχόμς και η Μπρίτανι γιόρτασαν μέχρι περίπου τις 03:30 τα ξημερώμνατα πριν φύγουν από το πάρτι.

Το μοντέλο Γουίνι Χάρλοου και ο ηθοποιός Μάιλς Τέλερ, ο οποίος είναι παντρεμένος με την καλύτερη φίλη της Σουίφτ, Κέλεϊ Τέλερ, ήταν επίσης στο πάρτι.