Ένας Αυστραλός ανέβασε ένα αμφιλεγόμενο βίντεο στο TikTok. Σε αυτό φαίνεται η σύντροφός του με μια μίνι φούστα, ενώ ο ίδιος ακούγεται να της λέει πως δεν μπορεί να φύγει από το σπίτι, επειδή η φούστα της είναι πολύ κοντή.

Πρόκειται για τον Κρις Κεβέριαν, ο οποίος δηλώνει αθλητής και έχει πάνω από 25 εκατ. likes στο TikTok και πάνω από 80 χιλ. ακολούθους στο Instagram. Το βίντεο, όπου ο Κεβέριαν γκρινιάζει στην κοπέλα του, έχει συγκεντρώσει πάνω από 201 χιλ. likes.

Ο Κρις ακούγεται να λέει με έντονο τρόπο στην κοπέλα του, Χάνα, πως δεν μπορεί να φύγει από το σπίτι με αυτά τα ρούχα που φοράει. «Πού στο καλό είναι η υπόλοιπη φούστα;», αναρωτιέται ο ίδιος, ενώ στη συνέχεια της λέει «δεν θα πας πουθενά» και την απειλεί πως αν φύγει φορώντας αυτή τη φούστα, θα χωρίσουν.

Η Χάνα αναρωτιέται: «Τι έχει αυτό που φοράω;». Εκείνος δεν απαντά ευθέως, αλλά της λέει να τραβήξει κάτω τη φούστα της, για να καλύψει το δέρμα της. Τότε, η κοπέλα του λέει πως η φούστα είναι πολύ μακριά, αλλά εκείνος ισχυρίζεται πως «είναι φούστα» και πως «δεν χρειάζεται να φαίνεται σαν εσώρουχο».

Το βίντεο κλείνει με την ίδια να ανεβάζει ξανά τη φούστα της, εκείνος να της λέει πως «δεν πάει πουθενά» και να την τραβά κοντά του στο κρεβάτι.

@chriskeverian

Ok come here let me have a look 😅

♬ original sound – CK

Δυστυχώς, οι χρήστες στα σχόλια δεν κριτικάρουν τον Κρις για αυτά που έλεγε στην κοπέλα του σχετικά με το ντύσιμό της, αλλά τον επαινούν. Μάλιστα, μια γυναίκα έγραψε πως «θέλω να βρω έναν άντρα που θα μου μιλά έτσι», ενώ μια άλλη ανέφερε πως «αν ο άνδρας δεν αντιδρά έτσι, τότε δεν τον θέλω».

Άλλος χρήστης είπε, πάντως, πως η συμπεριφορά του ήταν «red flag», ενώ μια άλλη είπε ότι αυτό το βίντεο την έκανε να θέλει να μείνει μόνη της και ένας συμβούλευσε τη Χάνα να «συνεχίσει τη ζωή της» και να μην ακούει τον Κρις.

Σύμφωνα με το nypost.com, η ψυχολόγος Carly Dober από τη Μελβούρνη δήλωσε ότι οι γυναίκες βρίσκουν αυτή τη συμπεριφορά ελκυστική λόγω της κουλτούρας μας. «Ιστορικά και πολιτισμικά, οι άνδρες έλεγαν στις γυναίκες τι να κάνουν και υπήρχε ένα στοιχείο ιδιοκτησίας και κτητικότητας στις τυπικές σχέσεις», δήλωσε η Dober. Ωστόσο, αναφέρει πως: «Ενώ κάποιος μπορεί να το βρίσκει αυτό ελκυστικό, πολλοί μπορεί να μην καταλαβαίνουν τη δυναμική της εξουσίας που παίζεται».