Στις πρώτες της γιορτές μετά τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη αναφέρθηκε σε δηλώσεις της σε ρεπόρτερ η Δήμητρα Ματσούκα. Η ηθοποιός είπε πως δεν έχει αλλάξει πολύ η ζωή της μετά τον γάμο της με τον γνωστό επιχειρηματία και ευρωβουλευτή, ενώ αποκάλυψε ότι φέτος τής έκανε ποδαρικό ο ανιψιός της.

«Ποδαρικό φέτος μού έκανε ο ανιψιός μου. Τον μάθαμε πώς να βάλει το δεξί ποδαράκι. Μπήκα στη διαδικασία να κοιτάξω το ίντερνετ και να τον βάλω να πατήσει ένα κουτάλι, για να είμαστε σιδερένιοι. Νομίζω ότι είμαι καλή θεία, τον αγαπάω πολύ. Του πήρα πολλά δώρα για τις γιορτές και ένα κουκλοθέατρο», ανέφερε η Δήμητρα Ματσούκα για τον ανιψιό της, σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

Αναφορικά με το πώς πέρασε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της ως παντρεμένη πλέον, είπε: «Δεν είχαν καμία διαφορά από τις άλλες χρονιές, οι γιορτές ως νιόπαντρη. Δε νομίζω ότι αλλάζει κάτι μετά τον γάμο, είναι κάτι που αισθανόμαστε εμείς οι εμπλεκόμενοι, αλλά, το έχω ξαναπεί, δεν είναι κάτι που μπορώ ακριβώς να το εκφράσω».