Η Ναόμι Κάμπελ, η οποία έχει κλείσει τα 53 της χρόνια, έγινε πρόσφατα για δεύτερη φορά μαμά, αφού καλωσόρισε στη ζωή το καλοκαίρι ένα αγοράκι. Η καλλονή είχε ήδη ένα παιδάκι, το οποίο απέκτησε στα 50 της. Για το πασίγνωστο top model της δεκαετίας των 90’s ο χρόνος φαίνεται να έχει σταματήσει, σαν να μην περνάει από πάνω της.

Η «μαύρη γαζέλα» διατηρεί άψογη σιλουέτα και παραμένει μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Στο Instagram η 53χρονη καλλονή ανέβασε φωτογραφίες, που φαίνεται να εκτελεί ασκήσεις γιόγκα.

Η Ναόμι φαίνεται εντυπωσιακή με ένα λευκό φανελάκι, το οποίο συνδύασε με ένα ασορτί σορτσάκι, καθώς σηκώνει τα πόδια της πάνω από το κεφάλι της, ξαπλωμένη σε ένα χαλάκι. Η θέα ήταν μαγευτική, καθώς έβλεπε τον διάσημο ορίζοντα του Ντουμπάι.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η συνδρομή στο συγκεκριμένο γυμναστήριο του Ντουμπάι είναι ύψους 350 ευρώ τον μήνα. Το top model, μετά τη γυμναστική, φορώντας μαύρα γυαλιά και αφού έβαλε τα αθλητικά της ρούχα σε μία γκρι τσάντα, ξεδίψασε με ένα χυμό, βγαίνοντας από το γυμναστήριο.