«Φωτιά» πήραν τα social media με βασικό θέμα τα βραβεία των Χρυσών Σφαιρών. Εντυπωσιακές παρουσίες, χρυσά αγαλματάκια αλλά και τα «πηγαδάκια» κατά τη διάρκεια της απονομής μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των χρηστών.

Η Τέιλορ Σουίφτ και η Σελένα Γκόμεζ με τις κινήσεις τους προκάλεσαν τις έντονες εικασίες των θαυμαστών τους, καθώς έμοιαζαν να κουτσομπολεύουν την Kylie Jenner και τον Timothee Chalamet. Η 34χρονη Τέιλορ έλαβε τη θέση για το βραβείο Cinematic and Box Office Achievement – μια νέα κατηγορία για τις Χρυσές Σφαίρες 2024, καθώς η ταινία της περιοδείας «The Eras» έχασε από την «Barbie», και εθεάθη να παρηγορείται από τη Σελένα, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Το βίντεο από το τραπέζι τους δείχνει το ζευγάρι και τη σύζυγο του Miles Teller, Keleigh Sperry, να έχουν μια εξαιρετικά έντονη συζήτηση με τη Σελένα. Μία από τις επικρατέστερες απόψεις είναι ότι η Γκόμεζ είναι πολύ εκνευρισμένη με την Κάιλι Τζένερ, επειδή δεν την άφησε να βγάλει φωτογραφία με τον σύντροφο της τηλεπερσόνας και ηθοποιό, Τίμοθι Σάλαμε.

Έγραψαν στο Twitter ότι η Γκόμεζ ίσως να λέει στη Σουίφτ: «Ζήτησα μια φωτογραφία μαζί του και εκείνη (η η Τζένερ) είπε όχι». Η φίλη της ρώτησε με έκπληξη: «Με τον Τίμοθι;» και η Γκόμεζ έγνεψε καταφατικά.