Ο ξαφνικός χαμός του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου, Νίκου, σκόρπισε θλίψη στο οικείο του περιβάλλον. Ο 50χρονος άνδρας πέθανε, όταν βγήκε στα ανοιχτά της Λήμνου, για να κάνει ψαροντούφεκο.

Η πρώην σύζυγος του Νίκου Ρόκκου, Γιάννα Φαφαλιού, μίλησε για την τραγικότητα της είδησης στην κάμερα την εκπομπής «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου. Η ίδια ανέφερε πως είναι συγκλονισμένη, όπως και το παιδί του ζευγαριού, ενώ τόνισε πως ο Νίκος Ρόκκος ήταν εξαιρετικός πατέρας.

«Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά και για τον ίδιο τον Νίκο σαν Νίκο, που τον αγαπούσαμε πολύ, και για το παιδί μας. Όσες διαφορές και αν είχαμε, καταφέραμε να έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση ως γονείς και να συζητάμε πλέον σαν φίλοι το τι συμβαίνει στη ζωή μας», ανέφερε, αρχικά, η Γιάννα Φαφαλιού.

Όσον αφορά το πώς έμαθε για τον θάνατο του Νίκου Ρόκκου, η κυρία Φαφαλιού ανέφερε: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα αυτό που συνέβη. Οι κουμπάροι μας με πήραν τηλέφωνο ότι αγνοείται. Βέβαια δεν μπορούσα να το πιστέψω, η αλήθεια είναι. Λέω “εντάξει πλάκα μας κάνει, αποκλείεται να έχει πάθει κάτι”. Περίμενα να με πάρουν και να μου πουν ότι βρέθηκε. Αλλά περνούσαν οι ώρες και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ότι…».

Στη συνέχεια, η ίδια ενημέρωσε την κόρη της για τον θάνατο του πατέρα της. «Την πήρα τηλέφωνο, ήταν έξω με τους φίλους της και δεν ήθελα να το μάθει από αλλού, από τα social ή οτιδήποτε άλλο και την πήρα εγώ, ως όφειλα. Ήταν πολύ δύσκολο. Ως μικρότερη, νομίζω, της είχε αδυναμία, γιατί και στα άλλα του παιδιά είχε μεγάλη αγάπη και είναι και πολύ δεμένα ως αδέλφια».

Για τον Νίκο Ρόκκο, η Γιάννα Φαφαλιού ανέφερε πως «ήταν πολύ καλός πατέρας. Με πολύ χιούμορ, είχε πολλή πλάκα. Τα λάτρευε τα παιδιά», ενώ για τον έρωτά τους, η ίδια είπε ότι «ήταν λίγο κεραυνοβόλος» και πως θα τον θυμάται «με ένα χαμόγελο και θα ακούω το γέλιο του για πάντα».