Η Μελίνα Ασλανίδου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη στον τηλεοπτικό σταθμό Mega για τον αείμνηστο Βασίλη Καρρά και τις αναμνήσεις της από τη συνεργασία τους.

«Ο Βασίλης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας δοτικός, βαθιά ευγενής, με υπέροχο χιούμορ. Για εμάς στη Θεσσαλονίκη ήταν ο άρχοντάς μας, η καψούρα μας, τα γλέντια, τα πάντα μας. Όταν τον γνώρισα πια από κοντά, αυτό που συνάντησα ήταν μεγαλειώδες. Για εμάς ήταν ο άνθρωπός μας», είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

«Θα θυμάμαι πάντα την τελευταία του ατάκα, όταν τον πήρα τηλέφωνο να μου πριν πώς είναι. Είχε απίστευτο χιούμορ μέχρι και την τελευταία στιγμή που πάλευε. Έδινε κουράγιο εκείνος, τέτοια ψυχάρα ήταν ο Βασίλης», συνέχισε και πρόσθεσε: «Μου θυμίζει τον Ζαμπέτα, ο Ζαμπέτας ήταν έτσι. Ήταν μία άλλη γενιά ανθρώπων. Εμένα με έλεγε “μπέμπα” συνήθως και άλλα πολλά, που δεν μπορώ να πω. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

«Τον ζούσαμε ως άνθρωπο»

Στο μεταξύ, πέραν του καλλιτεχνικού κόσμου συντετριμμένοι από την απώλεια του Βασίλη Καρρά είναι και οι συντοπίτες του. Συγκεκριμένα, ο εφημέριος του ιερού ναού Αγίου Νέστορος, Αρχιμανδρίτης Φίλιππος Βοεβόδας, είπε: «Εμείς τον ζούσαμε καθημερινά όχι ως καλλιτέχνη, αλλά ως άνθρωπο. Δεν ήθελε ποτέ κανείς να μάθει τα έργα που έκανε και τη βοήθεια στους συνανθρώπους του. Ασχολιόταν με τα χωράφια του, είχε μεγάλη αγάπη. Το χωριό ήταν περήφανο γι΄αυτό. Δεν ντρεπόταν να πει τον τόπο καταγωγής του».