Η αδερφή της Σελίν Ντιόν, Κλοντέτ Ντιόν, έκανε μια σπαρακτική ενημέρωση σχετικά με τη μάχη που δίνει με την υγεία της η σούπερ σταρ, η οποία πάσχει από τo Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου.

Η Κλοντέτ είπε πρόσφατα στο Canada’s 7 Jours ότι η 55χρονη Σελίν «έχασε τον έλεγχο των μυών της», σύμφωνα με την Daily Mail, καθώς η εξουθενωτική κατάστασή της έχει επιδεινωθεί με την πάροδο του χρόνου. «Αυτό που μου ραγίζει την καρδιά είναι ότι ήταν πάντα πειθαρχημένη», είπε. «Πάντα δούλευε σκληρά. Η μητέρα μας της έλεγε πάντα: «Θα το κάνεις καλά. Θα το κάνεις σωστά».

Η Claudette πρόσθεσε ότι η σταρ έχει την επιθυμία να εμφανιστεί ξανά στη σκηνή παρά τις δυσκολίες. «Είναι αλήθεια ότι τόσο στα όνειρά μας όσο και στα δικά της, ο στόχος είναι να επιστρέψει στη σκηνή», είπε και πρόσθεσε: «Με ποια ιδιότητα; Δεν ξέρω. Οι φωνητικές χορδές είναι μύες και η καρδιά είναι επίσης ένας μυς. Επειδή πρόκειται για μία περίπτωση στο εκατομμύριο, οι επιστήμονες δεν έχουν κάνει τόσο μεγάλη έρευνα, καθώς δεν επηρεάζει πολλούς ανθρώπους».

Η αδερφή της δημιουργού του “My Heart Will Go On” συνέχισε λέγοντας ότι έχει έρθει σε επαφή με πολλούς ανθρώπους, που πάσχουν από το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου -καθώς και τους αγαπημένους τους- οι οποίοι έχουν “χάσει την ελπίδα” ότι θα βρεθεί θεραπεία. Η Κλοντέτ είπε ότι πληθώρα ασθενών και οι οικογένειές τους έχουν απευθυνθεί στη φιλανθρωπική οργάνωση της οικογένειας Dion, Fondation Mama Dion, για καθοδήγηση. Έχουν στείλει επίσης μηνύματα, καθώς η Σελίν καταπολεμά την ασθένεια.

«Αν ήξερες τον αριθμό των μηνυμάτων που λαμβάνει το ίδρυμα για τη Σελίν! Οι άνθρωποι μας λένε ότι την αγαπούν και προσεύχονται για αυτήν», είπε. «Παίρνει τόσα πολλά μηνύματα, δώρα και ευλογημένους Σταυρούς». Οι ευχές και οι προσευχές πληθαίνουν, αλλά η Κλοντέτ είπε προηγουμένως στο Le Journal de Montreal ότι η Σελίν δεν έχει δει σχεδόν καμία βελτίωση στην υγεία της, αν και η οικογένεια Dion συνεργάζεται με «τους κορυφαίους ερευνητές στον τομέα».

Σύμφωνα με τη Daily Mail και την Pagesix, η Κλοντέτ είχε δηλώσει στο παρελθόν στο Le Journal de Montreal ότι η Σελίν «δεν μπορεί να βρει κανένα φάρμακο που να λειτουργεί», αλλά πρόσθεσε ότι η διατήρηση της «ελπίδας είναι σημαντική».

Η συνέντευξη της Κλοντέτ στο 7 Jours έρχεται δύο μήνες αφότου η Σελίν – η οποία ανέβηκε για τελευταία φορά στη σκηνή τον Μάρτιο του 2020 – έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση κατά τη διάρκεια ενός αγώνα NHL στο T-Mobile Arena στο Λας Βέγκας στις 30 Οκτωβρίου.

Η τραγουδίστρια του “I’m Alive” πήγε στο χόκει μαζί με τους τρεις γιους της, τον René-Charles, 22, και τους 13χρονους δίδυμους, Eddy και Nelson, και στο τέλος του αγώνα πόζαραν για φωτογραφίες με κάποιους παίκτες.