Ο Ίαν Στρατής μίλησε στους δημοσιογράφους με τις δηλώσεις του να μεταδίδονται μέσα από την εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και αποκάλυψε μια περίπτωση όπου πέρασε δύσκολα πάνω στη θεατρική σκηνή.

«Το πιο δύσκολο κομμάτι στην παράσταση είναι το να μείνω στον ρόλο πάνω στη σκηνή, γιατί γενικά έχω απόσπαση προσοχής, οπότε το μυαλό μου πάει από εδώ και από εκεί», είπε αρχικά ο τραγουδιστής και ηθοποιός, σύντροφος της Μάιρης Συνατσάκη και συνέχισε:

«Έχω πάθει black out πάνω στη σκηνή και παραλίγο να τα κάνω πάνω μου. Εκείνη τη στιγμή που το παθαίνεις, επειδή κρεμάς και τους ηθοποιούς που είναι επάνω και τους συνεργάτες σου και όλο τον κόσμο που σε βλέπει, είναι το χειρότερο σενάριο για έναν ηθοποιό», τόνισε ο Ίαν Στρατής.

Πριν από λίγο καιρό η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή, λέγοντας: «Γενικά, είναι πολύ κλειστός άνθρωπος αν τον συναναστραφείς, δεν είναι ο έξω καρδιά που θα μιλήσει με όλους. Είχαμε κρατήσει μια ελάχιστη επαφή, μετά προέκυψε και κάναμε και μεταγλώττιση σε μια παιδική ταινία. Μετά πήγε στο YFSF και μπορεί να του έστελνα κάθε Κυριακή. Μετά όμως, βρεθήκαμε ξανά στο Hair και έτυχε να είμαστε μονάχοι.

Ας πούμε ότι η δεύτερη καραντίνα μας βρήκε μαζί. Είχα μια αίσθηση εφηβείας και έλεγα άσε μη μπλέξουμε και στεναχωρηθούμε. Τελικά, έγιναν λίγο γρήγορα τα πράγματα. Αν είναι κάτι να συμβεί, θα βρεθεί ο χρόνος στη ζωή των ανθρώπων να συμβεί. Θυμάμαι το συναίσθημα που είχα και έλεγα πολύ ωραίος, αλλά πολύ τρελούλης τώρα, άστον. Στην πρώτη φάση που τον γνώρισα. Μετά τον είδα να αλλάζει, να ωριμάζει… Είπα ας πάμε κι ας βγει και σε κακό».