Η Ιωάννα Παππά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» τόσο για το αν θα τη δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Πάντο, αλλά και για το πώς βλέπει η ίδια την τεκνοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

«Δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο του γάμου. Η αλήθεια είναι ότι με τον σύντροφό μου δεν περιμέναμε ότι θα ερχόταν ένα παιδί τη στιγμή που ήρθε, παρότι είχαμε πάρει την απόφαση να γίνουμε γονείς. Μετά προέκυψαν διάφορα γεγονότα, που δεν μας έχουν επιτρέψει να προχωρήσουμε ούτε σε γάμο ούτε σε βαφτίσεις και τέτοια. Ο γιος μας είναι 4 ετών, 5 κάπου εκεί. Πλέον το πιθανότερο είναι ένας γάμος παρά μια βάπτιση και θα είναι παρανυφάκι» ανέφερε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

Αναφορικά με το θέμα της τεκνοθεσίας από ομοφυλόφιλους η Ιωάννα Παππά είπε: «Έχω στο περιβάλλον μου ανθρώπους ομοφυλόφιλους, που έχουν μπει στη διαδικασία να αποκτήσουν παιδί μέσω τεκνοθεσίας. Για μένα, το σημαντικό είναι να υπάρχει αγάπη. Σίγουρα θα υπάρξουν προβλήματα, θα έρθει αντιμέτωπο με δυσκολίες το παιδί, γιατί η κοινωνία δεν είναι ιδανική… Σίγουρα θα υπάρξουν θέματα, αλλά από το σπίτι θέλει στήριξη, πολύ διάλογο και ενημέρωση» ανέφερε η ηθοποιός.