Την Ντορέττα Παπαδημητρίου φιλοξένησε η Τζένη Θεωνά, το απόγευμα της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, δε, η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια μίλησε για την επικοινωνία που διατηρεί με τους γιους της, ως προς την δική της αναγνωρισιμότητα και την προσωπική της ζωή, καθώς και την σχέση με τον πατέρα τους.

Ειδικότερα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τα παιδιά έχουμε μάθει και κινούμαστε μέσα στο εξής πλαίσιο. Θα έρθουν και θα μου πουν «μαμά, διάβασα αυτό» και το συζητάμε. Τώρα είναι μεγάλα και μάλλον αυτό συνέβαινε όταν ήταν πιο μικρά γιατί τώρα έχουν πραγματικά μια σκέψη δική τους και μπορούν από μόνοι τους να κρίνουν. Άσε που ξέρουν τι γίνεται ή τι δεν γίνεται. Έχουν δηλαδή δική τους άποψη και γνώμη».

«Όταν ήταν πιο μικρά όμως, που διαμόρφωναν έτσι κι αλλιώς και αυτά όλη τη σκέψη τους, ρωτάγανε. «Διαβάσαμε αυτό και εκείνο» μου έλεγαν. Ειδικά σε ότι είχε να κάνει με προσωπικά και τέτοια που κατά καιρούς μπορεί να έχει γραφτεί το οτιδήποτε, φρόντιζα να είναι πάντα ενήμερα από πριν για οτιδήποτε».

«Με τον μπαμπά τους έχουμε χωρίσει αρκετά χρόνια αλλά, όσο ομαλά και να γίνει, είναι μια αλλαγή στη ζωή των παιδιών. Αλλά έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία και μια πολύ καλή σχέση φιλική μεταξύ μας που, ακόμα και στην αρχή που δεν ήταν τα πράγματα τόσο ομαλά και τόσο ωραία, σε ότι έχει να κάνει με τα παιδιά δεν υπήρξε ποτέ τίποτα. Το χειριστήκαμε σε σχέση με τα παιδιά, πραγματικά, όσο καλύτερα μπορούσαμε και αυτό είναι πολύ βοηθητικό» πρόσθεσε, επίσης, η Ντορέττα Παπαδημητρίου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.