Για τον θάνατο του συζύγου της, του αγαπημένου της Στάθη που έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2020 μίλησε η Ελπίδα. Όπως τόνισε η τραγουδίστρια ο άνδρας της πέθανε στην αγκαλιά της.

«Ο Στάθης μου για μένα δεν έφυγε ποτέ, είναι εδώ δίπλα και μας παρακολουθεί. 45 χρόνια ήμασταν μαζί, γνωριστήκαμε από πιτσιρικά, ήταν ξάδερφος μιας φίλης μου αλλά ήταν ό,τι καλύτερο ως σύντροφος. Με σεβάστηκε και τον σεβάστηκα» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο ΟΝΕ channel.

«Πάντα όταν περνάω αυτό το γεφυράκι τον βλέπω πεσμένο κάτω γιατί δεν μπορούσα άλλο να τον κρατήσω»

«Είχαμε σπίτι στο Πόρτο Ύδρα που ζήσαμε ωραίες στιγμές. Ήταν 2 Ιουλιου και πήγαμε να κάνουμε διακοπές. Ο Στάθης δεν ήταν παιδάκι πια, ήταν μεγάλος άνθρωπος. Βγήκαμε στην Ερμιόνη να πάρουμε φάρμακα και προμήθειες.

Όταν κόντεψα να φτάσω στο αυτοκίνητο μου έκανε σήμα ότι κάτι δεν πάει καλά. Όταν πήγα να τον βοηθήσω να ανέβει ένα γεφυράκι για να μπει στο αυτοκίνητο και όταν έφτασε στο αυτοκίνητο τον είδα να παραπατάει» δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Ελπίδα

«Τότε του είπα “έλα, έλα να καθίσεις, τι έγινε;” και δεν μου ξαναμίλησε, Κρατήθηκε από το παράθυρο και ένιωσα το χέρι του να πέφτει στην αγκαλιά μου. Εγώ τον προστάτευα να μην πέσει, έπεσε στην αγκαλιά μου “Στάθη-Στάθη” του έλεγα. Δεν θα ξεχάσω τη στιγμή του θανάτου, το χέρι του που έπεσε. Πάντα όταν περνάω αυτό το γεφυράκι τον βλέπω πεσμένο κάτω γιατί δεν μπορούσα άλλο να τον κρατήσω» συμπλήρωσε στην περιγραφή της η Ελπίδα.

«Η χειρότερη κουβέντα που είχαμε ανταλλάξει ήταν το “δεν μας παρατάς”» αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

«Ο Στάθης ήταν πολύ γλυκός άνθρωπος με περίσσευμα αγάπης για τους ανθρώπους που αγαπούσε. Δεν θα ξεχάσω το πρόσωπό του και τη χαρά του όταν παντρευτήκαμε γιατί εγώ δεν έβρισκα χρόνο να το κάνουμε» ανέφερε κλείνοντας η Ελπίδα.