Η ταινία «Renaissance Tour», που παρουσιάζει την πορεία της ομώνυμης περιοδείας της Μπιγιονσέ, έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο, με τη διάσημη τραγουδίστρια να στέλνει το δικό της μήνυμα.

Είπε στους θαυμαστές της να «νιώθουν ελεύθεροι για τα συναισθήματά τους» και τους κάλεσε να γελούν και να περνούν καλά. Και σίγουρα αυτή που πέρασε καλά ήταν η Τέιλορ Σουίφτ, που ταξίδεψε από τις ΗΠΑ, για να παρευρεθεί στην πρεμιέρα, όπως ακριβώς είχε κάνει η Μπιγιονσέ για τη δική της ταινία σχετικά με την περιοδεία «Eras Tour», που έκανε ρεκόρ εισπράξεων.

Στη διάρκεια του φιλμ παρουσιάζεται η ζωή της Μπιγιονσέ πάνω και κάτω από την σκηνή. Η εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο πριν από την έναρξη της περιοδείας, τα λάθη της και οι εντυπωσιακές αλλαγές ρούχων στη διάρκεια των σόου της σε δέκα διαφορετικές χώρες.

Ο ρόλος του θείου της Τζόνι

Ξεχωρίζει, όμως, και το μήνυμα για τον θείο της Τζόνι. Με την ταινία να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα την 1η Δεκεμβρίου, παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, η Μπιγιονσέ μίλησε για εκείνον, καθώς έχασε τη ζωή του από την ασθένεια. Η καριέρα της δεν θα είχε την ίδια εξέλιξη χωρίς αυτόν, είναι κάτι που έχει παραδεχθεί πολλάκις. Άλλωστε, εκείνος σχεδίασε τα πρώτα φορέματα και ήταν σταθερή πηγή έμπνευσης στα πρώτα της βήματα αλλά και για το άλμπουμ «Renaissance». H αγάπη του για την ντίσκο μουσική έγινε η βάση, για να δημιουργηθεί ο ήχος του άλμπουμ.

«Όπου κι αν πήγαινε όλα γίνονταν καλύτερα. Με βοήθησε να μεγαλώσω τα παιδιά μου και εκείνα τον αγαπούσαν και τον λάτρευαν. Ήταν ένας σωτήρας», έχει πει χαρακτηριστικά η μητέρα της Μπιγιονσέ, Τίνα Νόουλς.

«Είμαι πραγματικά περήφανη, που αυτή η ταινία βγαίνει την 1η Δεκεμβρίου, στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, προς τιμήν του θείου Τζόνι», είπε η Μπιγιονσέ.