Μετά την ανάρτησή της στην οποία στήριζε την απόφαση του Σταμάτη Γαρδέλη να ζητήσει βοήθεια για να σταθεροποιηθεί ξανά συναισθηματικά, η Καίτη Φίνου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δική της δύσκολη στιγμή όταν και χρειάστηκε να ζητήσει και εκείνη βοήθεια για την ψυχική της υγεία.

«Μπράβο σου, ρε μάγκα! Μπράβο σου, που έκανες αυτή την δήλωση! Έχουμε όλοι αυτό το ταμπού μέσα μας, να τον δέσουμε με αυτόν τον μανδύα. Αυτά που βλέπουμε στην τηλεόραση» σημείωσε χαρακτηριστικά η Καίτη Φίνου στην τηλεοπτική εκπομπή και πρόσθεσε: «Εγώ το χάρηκα γιατί έχει τα κότσια να ζητήσει βοήθεια. Ήθελε να βοηθήσει τον εαυτό του. Είναι ένα πανέξυπνο παιδί».

«Εγώ θα το προσπαθούσα σίγουρα για πολύ καιρό αλλά θα έβλεπα ότι δεν υπάρχει διέξοδος. Αυτοκαταστροφική ήμουν αλλά ζήτησα βοήθεια και ου έ και αλίμονο αν ήσασταν εσείς στα μέσα εκείνη την εποχή γιατί πήγα στο Αιγινήτειο και ζήτησα βοήθεια, όταν ήμουν 38 χρονών» σημείωσε η ηθοποιός.

«Αντιμετώπιζα κρίσεις πανικού που ήταν τότε τόσο πολύ έντονες που ήμουν σχεδόν κάθε μέρα, για πέντε έξι χρόνια, στα επείγοντα» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η Καίτη Φίνου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.