Για την περιπέτεια υγείας του Σταμάτη Γαρδέλη, που νοσηλεύεται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής Δαφνί μίλησε το πρωί της Δευτέρας (20/11) η μητέρα του, Δώρα Γαρδέλη. «Είναι καλά» τόνισε και επεσήμανε πως σε λίγες ημέρες θα πάρει εξιτήριο.

«Κάνει κάτι εξετάσεις ο Σταμάτης» είπε η Δώρα Γαρδέλη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο.

«Δεν έχει τίποτα, κάτι περαστικό έγινε. Περαστικό είναι, δεν είναι τίποτα. Είναι καλά. Είναι τέσσερις πέντε ημέρες μέσα και θα βγει αυτή την εβδομάδα. Καλά είναι» υπογράμμισε.

«Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις»

Ο ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης νοσηλεύεται στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί» αφού, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, παρουσίαζε αυτοκτονικές τάσεις.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στο ψυχιατρικό νοσοκομείο, αποκαλύπτοντας «Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις, που με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα. Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η εφορία μού το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο. Αυτό οφείλεται σε μια αυθαίρετη δόμηση στο Πόρτο Γερμενό, την οποία περιμένω μαζί με άλλους περιοίκους να αποχαρακτηριστεί από το δασικό χάρτη, όμως η Πολεοδομία Ελευσίνας κωφεύει και κάθε χρόνο με τιμωρεί με τέλη διατήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο δυσβάστακτο ποσό των 80.000 ευρώ».