Πρεμιέρα έκαναν το βράδυ του Σαββάτου ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Οι δυο τους μίλησαν στο «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη για τη συνεργασία τους.

«Δεν μπορούσα να είχα καλύτερο δίδυμο για φέτος. Έχω εξαντλήσει την ενέργεια μου με το μωρό. Ο Αντώνης είναι ο σπουδαιότερος Έλληνας καλλιτέχνης, τιμή μου, που με επέλεξε ξανά να συνεργαστούμε. Ο σύντροφός μου δεν ήρθε στην πρεμιέρα γιατί έπρεπε να προσέχει το μωρό. Είναι ονειρικά με το μωρό μου, είναι οι πιο ωραίοι μήνες της ζωής μου», ανέφερε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα και εδώ να προστεθεί πως ο σύντροφός της μπορεί να ήταν απών, αλλά της έστειλε μια μεγάλη ανθοδέσμη.

Ο Αντώνης Ρέμος είπε από την πλευρά του: «Εγώ είμαι ο superman και η Ελένη η wonderwoman. Δεν δίνω συμβουλές στην Ελένη για το παιδί, δεν υπάρχει σχολή γονέα. Έχω κάνει πολλές κουμπαριές. Θα είμαι δίπλα της» για να προσθέσει η δημοφιλής τραγουδίστρια πατώντας πάνω στα λεγόμενα του συναδέλφου της «Δεν χρειάζεται μία κουμπαριά για να έχουμε μία βαθιά φίλια. Νιώθω ότι έχω οικογενειακή σχέση με τον Αντώνη. Κάθε φορά που συνυπάρχω με τον Αντώνη είναι ένα όνειρο και γίνεται η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου».

Εντυπωσιακή η Υβόννη Μπόσνιακ στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου

Και μπορεί ο Αλμπέρτο Μποτία να έκανε babysitting, η Υβόννη Μπόσνιακ, όπως συνηθίζει, όμως, βρισκόταν στην πρεμιέρα του.

Με ασπρόμαυρη πουκαμίσα και puff sleeves, λεπτή ζώνη στη μέση (μπορεί να θεωρηθεί και φόρεμα), μαύρο στενό παντελόνι και χρυσά σκουλαρίκια η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου έκανε μια ακόμη ιδιαίτερη εμφάνιση.

Η εντυπωσιακή σχεδιάστρια ήταν απλή, αλλά πάντα λαμπερή, με τα μαλλιά της πιασμένα πίσω, σε μια σφιχτή κοτσίδα, με ελάχιστο μακιγιάζ στα μάτια και έντονο κοραλλί κραγιόν.

Από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη της φίλη, Μαρία Μπεκατώρου, η οποία συνοδευόταν από το σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

Η παρουσιάστρια φορούσε μαύρο σύνολο, παντελόνι και σακάκι, και ένα εντυπωσιακό, see through πουκάμισο από οργάντζα, με ογκώδες δέσιμο μπροστά.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα αυτή την περίοδο συνυπάρχουν και στην κριτική επιτροπή του Fame Story και η χημεία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους είναι υπέροχη, παρά τα διαφορετικά μουσικά είδη που υπηρετούν.

Άλλωστε, στη σκηνή, πέρα από τα δικά τους περφόρμανς – κατά τη διάρκεια ενός act της η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε ακόμα και σε μηχανικό ταύρο και χόρεψε επί σκηνής – έχουν και κάποιες κοινές μουσικές στιγμές, τις οποίες το κοινό έδειξε να απολαμβάνει ιδιαιτέρως.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Αντώνης Ρέμος επιφύλαξε και μια έκπληξη στους θαμώνες του μαγαζιού, αφού αποκάλυψε για πρώτη φορά Live το νέο του τραγούδι «Χίλια Σπίρτα», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Panik Records την Παρασκευή (24/11).

Στην πρεμιέρα των δυο καλλιτεχνών έδωσαν το παρών εκτός από την Υβόννη Μπόσνιακ και τη Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Μαρία Αντωνά με τον αγαπημένο της Άρη Σοϊλέδη, η Σάσα Σταμάτη, ο Λάκης Γαβαλάς, η Βίκυ Κουλιανού, η Μαρία Καλάβρια, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Άρης Σοϊλέδης-Μαρία Αντωνά

Ιrene Angelopoulos-Χριστίνα Κανελλοπούλου

Υβόννη Μπόσνιακ

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Σάσα Σταμάτη-Λάκης Γαβαλάς

Μαρία Μπεκατώρου-Αντώνης Αλεβιζόπουλος