Στη Νέα Υόρκη με τον γιο της Πάρη και τους φίλους της βρίσκεται από την προηγούμενη Τετάρτη (8/11) η Ιωάννα Tούνη. Η influencer από τη Θεσσαλονίκη είναι ξετρελαμένη με αυτό το ταξίδι και δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες και video από τις εξορμήσεις τους.

Η Ιωάννα και η παρέα της απολαμβάνει τις βόλτες της στα αξιοθέατα της Νέας Υόρκης, αλλά και σε διάσημα στέκια της περιοχής. Πάντα μαζί με τον 10 μηνών γιο της, μετά το Μανχάταν εξερεύνησε το Soho, την China Town, ενώ περπάτησε και τη γέφυρα του Brooklyn, για να περάσει απέναντι.

Μπορεί να είχε μια άτυχη στιγμή όταν της έκλεψαν το κινητό, ωστόσο αυτό δεν την πτόησε και συνεχίζει να περνάει υπέροχες στιγμές στην αμερικανική μεγαλούπολη.

Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής μαμά και γιος έδωσαν το παρών και στον πρώτο τους αγώνα NBA.

«Δεν είμαι φαν του αθλήματος αλλά είναι πραγματικά τρομερή εμπειρία όλο αυτό το υπερθέαμα. Δεν ξέρω ποιος παίζει, ήρθα για την εμπειρία» έγραψε η Ιωάννα Τούνη στα Instagram Stories της.

Το βράδυ της Τρίτης (14/11) τώρα, έζησε μια μοναδική εμπειρία, καθώς μαζί με την παρέα της επέλεξαν να κάνουν μια από τις πιο δημοφιλέστερες δραστηριότητες στη Νέα Υόρκη και αυτή δεν είναι άλλη από τη βόλτα με το ελικόπτερο πάνω από το νησί της Ελευθερίας. Η ίδια ενημέρωσε τους φίλους της στα social media πως θα χωριστεί με την παρέα της σε δύο ομάδες και θα πετάξει με ελικόπτερο πάνω από τη νυχτερινή Νέα Υόρκη.

Η θέα πάνω από το άγαλμα της Ελευθερίας έκοβε την ανάσα και η Ιωάννα Τούνη δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της.

«Οι τελευταίες μου αναρτήσεις πήγαν άκλαυτες, ενισχύστε με» – Το παράπονο από το ταξίδι στην Αμερική

Η διαφορά ώρας, ωστόσο, με την Ελλάδα, φαίνεται πως επηρέασε αρκετά την Ιωάννα Τούνη, τόσο στο πρόγραμμά της, όσο και στην απήχησή της στο instagram.

«Δεν έχω συντονιστεί με τις ώρες της Αμερικής. Λέω καλημέρα όταν είναι για καληνύχτα, είναι ό,τι να ‘ναι οι ώρες μου, ό,τι να ‘ναι ώρες ανεβάζω φωτογραφίες και απ’ ότι κατάλαβα οι τελευταίες μου φωτογραφίες πρέπει να ανέβηκαν 1 η ώρα τα μεσάνυχτα στην Ελλάδα και έχουν πάει άκλαυτες», αναφέρει.

Και σχολιάζει: «Παιδιά, ενισχύστε με λιγάκι. Εδώ πέρα κωλ…χτυπιέμαι με τις παγέτες στην Αμερική και οι φωτογραφίες μου πάνε χειρότερες από την ταβέρνα του Μπαρμπαγιώργη απέναντι από το σπίτι μου», είπε ζητώντας τα likes από τους followers της.