Θαυμαστές υπερασπίστηκαν μια δημοφιλή influencer, η οποία δέχτηκε επίθεση, όταν δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία με το μόλις δύο μηνών μωρό της. Η 41χρονη Λόρα Άντερσον, η οποία εμφανίστηκε στο βρετανικό ριάλιτι Love Island UK το 2019, καλωσόρισε την κόρη της Μπόνι, την οποία απέκτησε με τον πρώην φίλο της, Γκάρι Λούσι, τον Σεπτέμβριο.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης απόδρασής της στο Ντουμπάι με το μικρό της παιδί, η Άντερσον μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών, κρατώντας την Μπόνι αγκαλιά σε μια παραλία. Η εικόνα προκάλεσε ανησυχία στους 1,5 εκατομμύριο ακολούθους της τηλεοπτικής σταρ. Στις φωτογραφίες, η νέα μαμά φαίνεται με ένα μπικίνι, ενώ κρατάει το μωρό της στην άμμο. Η Άντερσον φοράει καπέλο για αντηλιακή προστασία, ενώ η μικρή Μπόνι φοράει μόνο την πάνα της, έχει λευκό καπέλο και πορτοκαλί γυαλιά.

Ωστόσο, πολλοί υποστήριξαν ότι το μωρό φαινόταν «κόκκινο» από την έκθεση στον ήλιο, υποστηρίζοντας ότι η μικρή είχε «καεί από τον ήλιο» και από την καυτή ζέστη της παραλίας. Η Άντερσον διέγραψε γρήγορα τα σχόλια στην ανάρτησή της στο Instagram, αλλά όχι πριν αυτά εντοπιστούν και κοινοποιηθούν στο διαδίκτυο. «Το πρόσωπο φαίνεται κόκκινο στο μωρό, αλλά η μαμά φαίνεται αδιάφορη», έγραψε ένας, ανέφερε η Sun.

«Το μωρό σας φαίνεται ηλιοκαμμένο», έγραψε ένας άλλος. Κάποιες από τις παρατηρήσεις έλεγαν ότι η μαμά έθεσε σε κίνδυνο το μωρό της. Ενώ πολλοί εικάζουν ότι θα έπρεπε να χρησιμοποιεί αντηλιακό στη Bonnie, η μεγάλη χρήση δεν συνιστάται σε βρέφη κάτω των 6 μηνών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι «τα μωρά ηλικίας κάτω των έξι μηνών έχουν εξαιρετικά απορροφητικό δέρμα», εξηγεί ο ιστότοπος του Cancer Council, προσθέτοντας ότι το Αυστραλιανό Κολέγιο Δερματολόγων συνιστά την ελαχιστοποίηση της χρήσης αντηλιακού. Αντίθετα, οι γονείς θα πρέπει να προστατεύουν το δέρμα των μωρών και των παιδιών με φυσικά εμπόδια όπως περιτυλίγματα, ρούχα και καπέλα και να χρησιμοποιούν σκιά όσο το δυνατόν περισσότερο, μεταδίδει η New York Post.

Πολλοί από τους θαυμαστές της Άντερσον υπερασπίστηκαν γρήγορα τη νέα μαμά, δηλώνοντας ότι τα «άσχημα σχόλια» ήταν αχρείαστα. «Αφήστε την όμορφη κυρία ήσυχη! Σταματήστε με τα άσχημα σχόλια και να είστε ευγενικοί», είπε κάποιος. «Οι γυναίκες που έρχονται εδώ για να σχολιάσουν το μωρό κάποιου άλλου… Έχω μια ερώτηση – ποιος σας ρώτησε; Κοιτάξτε τη δουλειά σας, κυρίες», συμφώνησε ένας άλλος.

Η Άντερσον και ο πρώην σύντροφός της χώρισαν πριν γεννηθεί η Μπόνι, αφού συναντήθηκαν στο δημοφιλές ριάλιτι στο Ηνωμένο Βασίλειο Celebs Go Dating πέρυσι. Ενώ το ζευγάρι έχει δεσμευτεί να μεγαλώσει μαζί τη μικρή του κόρη, οι θαυμαστές έχουν μπερδευτεί κάπως, αλλά υποθέτουν ότι μπορεί να ξαναείναι μαζί, μετά τις διαδοχικές αναρτήσεις της Άντερσον, πρώτη εκ των οποίων ήταν αυτή κατά τη γέννηση της Bonnie. «Γεια σε όλους. Με λένε Bonnie Rose Lucy Anderson. Γεννήθηκα στις 23/09/23 στις 06:03 π.μ. και ζύγιζα 2.76 κιλά».

«Η μαμά και ο μπαμπάς μου είναι πολύ χαρούμενοι και ερωτευμένοι μαζί μου, αυτή είναι η πρώτη μας εβδομάδα μαζί. «Λυπάμαι που μου πήρε λίγο χρόνο για να συστηθώ, πλήγωσα λίγο τη μαμά μου και τρόμαξα και τον μπαμπά μου (oops) τώρα αναρρώνουμε καλά στο σπίτι» έγραφε τότε.

Η Λάουρα ολοκλήρωσε τη λεζάντα της ανάρτησης έτσι: «Παρακαλώ μην ρωτάς τη μαμά και τον μπαμπά μου για τη σχέση τους – όλα αυτά είναι για μένα».