Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους fans της Ελένης Φουρέιρα σήμερα το πρωί (13/11). Μέσα από ένα βίντεο στα social media, η αγαπημένη τραγουδίστρια έκανε τους followers της να λιώσουν δείχνοντας τον γιο της να χορεύει χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Συγκεκριμένα, η κριτής του Fame Story απαθανάτισε τα ποδαράκια του Μποτία Junior και από το στιγμιότυπο που ανάρτησε μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι η χαρά της είναι ολοφάνερη.

Άλλωστε όπως προ ημερών αποκάλυψε στο podcast του Fipster στο Youtube μιλώντας για την επιθυμία της να γίνει μητέρα αλλά και το άγχος που τη διακατείχε λόγω της ηλικίας της.

«Ποτέ δεν έδειχνα στα social media την προσωπική μου ζωή, δεν είναι ότι το έκανα τώρα που έγινα μαμά. Εγώ έχω να κοιμηθώ 9 μήνες και είναι αλήθεια, αλλά δεν θέλω να το πάω εκεί ακόμα. Προσπαθώντας εγώ 2 χρόνια να κάνω παιδί, συνέχεια άκουγα “πότε θα κάνεις παιδί;”. Εγώ το ήθελα ούτως ή άλλως. Δεν ήθελα να το πω. Ένιωθα περίεργα που καμιά φορά έπρεπε να λέω ότι προσπαθώ, γιατί μετά μπαίνεις σε μια διαδικασία και φορτώνεσαι ένα άγχος».

Και σε άλλη της συνέντευξη τόνισε «Είναι πολύ πιο έντονο όλο αυτό από εκείνο που είχα φανταστεί. Μού έλειπε από τη ζωή μου. Το ήθελα πολύ. Είναι το πιο σπουδαίο συναίσθημα σε όλον τον κόσμο», έχει πει η Ελένη Φουρέιρα.

H Ελένη Φουρέιρα τώρα, εισέβαλε στη σειρά Milky Way του Mega παρουσιάζοντας στο επεισόδιο της Πέμπτης (9/11) το «Supernova», ένα τραγούδι που γράφτηκε και συνοδεύει τη συμμετοχή της στο επιτυχημένο σίριαλ του Βασίλη Κεκάκου.

Η κορυφαία pop star των no1 επιτυχιών και των μεγάλων ρεκόρ που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας, «μάγεψε» με ένα ιδιαίτερο, ατμοσφαιρικό, αγγλόφωνο, pop track, το οποίο «έντυσε» την εντυπωσιακή της παρουσία στη σειρά.

Tη μουσική και τους στίχους έγραψε η Elena Charbila (BMI), ενώ την παραγωγή έκαναν οι Kid Moxie και Hristos Lainas.