Στην εκπομπή του «Θα φας καλά» ο Σωτήρης Καλυβάτσης φιλοξένησε την Αθηναΐδα Νέγκα, με την οποία μοιράζονται τη ίδια στέγη τηλεοπτικά και ο λόγος για το κανάλι Action 24.

Ο παρουσιαστής της εξήγησε πως την φώναξε να φάνε μαζί στο συγκεκριμένο εστιατόριο καθώς εκεί το μενού περιλαμβάνει πολλά θαλασσινά, που ξέρει ότι αποτελούν διατροφική προτίμηση της δημοσιογράφου. «Κερνάω» της είπε «Κερνάς, εντάξει τελείωσε!» του απάντησε με χιούμορ.

«Εννοείται ότι κερνάω Αθηναΐδα μου. Ο Σωτήρης, ο άρχοντας είναι απέναντί σου. Από τον Βορρά κατέβηκε ο μικρός» πρόσθεσε μιλώντας στην κάμερα ο Καλυβάτσης.

«Μαγειρεύω συνέχεια, προσπαθώ τρεις τουλάχιστον φορές την εβδομάδα, γιατί τρέχουν και οι υποχρεώσεις, βάζω και στην κατάψυξη όπως όλες οι μαμάδες, τρώω και έξω και κάνω και τη σύγκριση, γιατί ξέρεις ο άλλος πώς το έχει φτιάξει» ανέφερε η Αθηναΐς σε σχετική ερώτηση και ο παρουσιαστής μιλώντας στο κιου την… ψέγασε.

«Μαγειρεύει, μαγειρεύει, δεν μας είπε, όμως, να μας φτιάξει το τραπέζι» είπε χαρακτηριστικά και τη ρώτησε για τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί:

«Υπάρχει μια αρχή στις πρώτες ύλες που λέει ότι διαλέγεις, μαγειρεύεις πράγματα που είναι κοντά σου. Αν είναι Γουαδελούπης η ντομάτα καλύτερο είναι να πάρεις αυτή του Μαραθώνα. Πάω και στη λαϊκή, είμαι φαν. Και φτιάχνω πάρα πολύ απλά πράγματα που φροντίζω να είναι φρέσκα» για να προσθέσει ότι έχει πολύ δυνατή σχέση με τα ασιατικά φαγητά και μια περιέργεια για τα βαλκανικά «Έχω ένα ενδιαφέρον γιατί είναι οι κουζίνες που έχουμε τελικά εξερευνήσει λιγότερο και δεν τις ξέρουμε, έτσι δεν είναι;» απευθύνθηκε στον Σωτήρη Καλυβάτση για να το παραδεχτεί εκείνος, αν και όπως επισήμανε, ο ίδιος έχει μια επαφή λόγω Θεσσαλονίκης «Αλλά και εδώ Βαλκάνια είναι, άσχετα αν έχουμε χάσει την ταυτότητα» είπε επιπροσθέτως ο παρουσιαστής για να συμφωνήσει η καλεσμένη του «Εντελώς Βαλκάνια, πιο πολύ από Μεσόγειο πιο πολύ από όλα».

Για το τέλος η Αθηναΐς Νέγκα προχώρησε σε μια αποκάλυψη όταν ο Σωτήρης Καλυβάτσης ανέφερε το θέμα της ακρίβειας και της οικονομικής δυσκολίας που αντιμετωπίζουν πολλά νοικοκυριά στην Ελλάδα. «Είμαι τρομερή τσιγκούνα! Είμαι το είδος της νοικοκυράς που μπορώ να σου πω πόσο έχει το λάδι. Είμαι οικονόμα. Όχι, όμως, όταν βγαίνω έξω, εκεί δεν είμαι οικονόμα γιατί βγαίνω για να περάσω καλά και να τα δώσουμε όλα».