Οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών συνάντησαν την Ελένη Φουρέιρα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και τη ρώτησαν τόσο για τη Μαρίνα Σάττι που θα εκπροσωπήσει φέτος τη χώρα μας στη Eurovision, όσο και για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Δέσποινα Βανδή για τις αποκαλυπτικές ενδυματολογικές επιλογές της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται και είναι δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη.

«Δέχτηκα πολλά και πολύ ωραία μηνύματα από νέα παιδιά, μετά το podcast με τον Fipster (σε αυτό αποκάλυψε τον λόγο που αρχικά έκρυψε την καταγωγή της και μίλησε για την προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί και πόσο την άγχωνε αυτό). Η Μαρίνα Σάττι εύχομαι να σκίσει, είναι πολύ καλή. Χάρηκα πάρα πολύ με αυτή την επιλογή. Είμαι σίγουρη ότι θα σκίσει. Ό,τι θέλει είμαι εδώ να της πω από την εμπειρία μου» δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια.

Για την αρνητική κριτική που δέχτηκε η Δέσποινα Βανδή για τις εμφανίσεις της στην πίστα, απάντησε: «Δεν θέλω καν να με ρωτάς τέτοια πράγματα. Σχολιάζουμε μια γυναίκα για το πώς ντύνεται; Σας παρακαλώ, είναι τραγικό. Δεν χρειάζεται καν να το σχολιάσουμε. Ο κάθε άνθρωπος να ντύνεται όπως γουστάρει. Είναι αστείο που μπαίνουμε στη διαδικασία να το συζητάμε».

Όσο για το πότε θα γίνει η βάπτιση του γιου της, τόνισε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα γι’ αυτό και τώρα ασχολείται με τις πρεμιέρες και τις εμφανίσεις της. Τα δημοσιεύματα θέλουν το μυστήριο να γίνεται την Άνοιξη και ο γιος της να λαμβάνει αρχαιοελληνικό όνομα.

Για την Δέσποινα Βανδή ρωτήθηκε προ ημερών και η καλή της φίλη Έλλη Κοκκίνου και ενοχλήθηκε και εκείνη λέγοντας μεταξύ άλλων «Ό,τι και να κάνουμε θα τα… ακούσουμε. Δεν υπάρχει κακία μόνο στα social media αλλά γενικά στην κοινωνία. Δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να του αρέσουν αυτά που φοράω εγώ, η Δέσποινα ή η Νατάσα», δηλώνει η Έλλη Κοκκίνου.

«Εμένα δεν με νοιάζει τι ηλικία έχει ο άλλος που επιλέγει να φορέσει το οτιδήποτε. Αισθάνεται καλά; Αισθάνεται όμορφος; Μπορεί να το υποστηρίξει; Γιατί δεν μπορούμε να τα υποστηρίξουμε όλοι όλα, οπότε ας το βάλουμε», σημείωσε η τραγουδίστρια στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Αλλά και η δημιουργός Σήλια Κριθαριώτη έχει δεχτεί επικριτικά σχόλια στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και το τελευταίo είναι πως τα ρούχα που σχεδίασε για την Δέσποινα Βανδή είναι «καρναβαλίστικα».

Η κορυφαία σχεδιάστρια μόδας, μετά τις ποικίλες κριτικές που δέχθηκε για τα ρούχα που έραψε για τη Δέσποινα Βανδή, στο πλαίσιο των νυχτερινών της εμφανίσεων στον Βοτανικό, απάντησε μέσα από το Instagram και ξεκαθάρισε τη θέση της.

«Από τώρα καρναβάλι;» ήταν το σχόλιο που έκανε τη Σίλια Κριθαριώτη να πάρει και πάλι θέση δημόσια.

«Ακριβώς κυρία μου σ’ αυτό το performance κοστούμια φτιάχνουμε για stage. Τις δημιουργίες μου τις βλέπετε στις πιο δυναμικές και διάσημες γυναίκες του πλανήτη. Δυστυχώς όλες μου οι δημιουργίες, χρυσά κρόσσια και strass έχουν κακοποιηθεί σε όλες τις αθηναϊκές πίστες σε κακούς κουρασμένους σωματότυπους που  θυμίζουν μπουζούκια επαρχίας άλλης εποχής», απάντησε χαρακτηριστικά η κορυφαία σχεδιάστρια.

«Βραδινά στις πίστες είναι τελείως depasse. Όντας στη Νέα Υόρκη όπου έκανα την πρώτη πρόβα της κυρίας Βανδή, ήθελα να δημιουργήσω σε αυτό το γυμνασμένο εφηβικό τέλειο κορμί αισθησιακά κοστούμια που να θυμίζουν cabaret και να ανοίγουνε μια νέα, φρέσκια, διαφορετική διάσταση στη νυχτερινή διασκέδαση», συνεχίζει η Σίλια Κριθαριώτη.

«Η μόδα εξελίσσεται, δε μένει στατική και είναι άκρως υποκειμενική. Δεν είναι δυνατόν να ικανοποιούνται όλα τα γούστα, είστε ελεύθεροι να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει», καταλήγει στο μήνυμά της η Σήλια Κριθαριώτη.