Ο φακός των παπαράτσι εντόπισε την Τζένιφερ Γκάρνερ να έχει μια παθιασμένη συνομιλία με τον Μπεν Άφλεκ και να δείχνει αναστατωμένη, με το πρόσωπο της να είναι εμφανώς συνοφρυωμένο.

Το πρώην ζευγάρι που διατηρεί φιλικές σχέσεις είχε πάει στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια για να παρακολουθήσει μια γιορτή για το Χάλογουιν, που γίνονταν στο σχολείο των παιδιών τους.

Τότε, οι παπαράτσι τους εντόπισαν και σύμφωνα με την Page Six τράβηξαν τις επίμαχες φωτογραφίες. Δεν είναι ξεκάθαρο τι έλεγαν, αλλά η Γκάρνερ ήταν αναστατωμένη και ο Άφλεκ προσπαθούσε να την καθυσηχάσει.

Τελικά, εκείνη ηρέμησε και ο πρώην σύζυγός της ακούμπησε το χέρι του πάνω της, ενώ την συνόδευσε προς το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κοινή έξοδος του πρώην ζευγαριού έγινε λίγες μέρες αφότου ο Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ, εθεάθησαν στο πάρτι γενεθλίων του μοντέλου Πία Μίλερ, που έγινε το Σάββατο.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ παντρεύτηκαν το 2005 και φαινομενικά χώρισαν το 2013, ωστόσο επίσημα έβαλαν τέλος στη σχέση τους το 2015. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχαν σοβαρά προβλήματα στο γάμο τους, τα οποία φέρεται να άφησαν πίσω για το καλό των τριών παιδιών τους Violet, Seraphina και Samuel που απέκτησαν όσο ήταν μαζί.