Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών, ο σύζυγος της Εύα Λονγκόρια, Τάιλερ Κρίστοφερ. Ο ηθοποιός, που έγινε ευρέως μέσα από τον ρόλο του στη σειρά General Hospital, αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ αλλά έδινε μάχη και με την κατάθλιψη.

Ο Τάιλερ Κρίστοφερ έφυγε από τη ζωή έπειτα από καρδιακό επεισόδιο στο διαμέρισμά του στο Σαν Ντιέγκο ενώ την είδηση του θανάτου ανακοίνωσε χθες ο συνάδελφός του, Μορίς Μπέναρντ: «Με μεγάλη θλίψη μοιραζόμαστε την είδηση του θανάτου του Τάιλερ Κρίστοφερ. Ο Τάιλερ απεβίωσε σήμερα το πρωί μετά από καρδιακό επεισόδιο στο διαμέρισμά του στο Σαν Ντιέγκο».

«Ο Τάιλερ ήταν ένα πραγματικά ταλαντούχο άτομο που φώτιζε την οθόνη σε κάθε σκηνή που έπαιζε και απολάμβανε να φέρνει χαρά στους πιστούς θαυμαστές του μέσω της υποκριτικής του. Ο Τάιλερ ήταν μια γλυκιά ψυχή και υπέροχος φίλος για όλους όσους τον γνώριζαν» είπε ο συνεργάτης του και πρόσθεσε: «Ο Τάιλερ ήταν υπέρμαχος της καλής ψυχικής υγείας αλλά και θεραπείας από χρήση ουσιών, ενώ μιλούσε ανοιχτά για τους αγώνες του με τη διπολική κατάθλιψη και το αλκοόλ. Είμαστε πέρα ​​για πέρα ​​συντετριμμένοι από την απώλεια του αγαπημένου μας φίλου και προσευχόμαστε για τα παιδιά του και τον πατέρα του». Το 2019, ο Christopher συνελήφθη και κατηγορήθηκε ότι ήταν μεθυσμένος στην Ιντιάνα.

Ο εκπρόσωπος του, Christopher Chi Muoi Lo επιβεβαίωσε τον θάνατο του ηθοποιού στην The Post. «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Τάιλερ Κρίστοφερ πέθανε σήμερα το πρωί» είπε και πρόσθεσε: «Αυτά τα νέα ήταν απίστευτα σοκαριστικά και είμαι συντετριμμένος από την απώλειά του. Ήταν ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός, και το πιο σημαντικό, ένας καταπληκτικός φίλος. Η καρδιά μου είναι με τους φίλους και την οικογένειά του που τον αγαπούσαν τόσο πολύ».

Η επαγγελματική του πορεία

Ο Christopher απεικόνισε τόσο τον Nikolas Cassadine από το 1996 έως το 2016, όσο και τον Connor Bishop από το 2004 έως το 2005 στο «General Hospital» του ABC. Το 2016, ο Κρίστοφερ κέρδισε το Daytime Emmy για την ερμηνεία του ως Νικόλας και στο παρελθόν είχε κερδίσει τέσσερις υποψηφιότητες.

Ο ηθοποιός έπαιξε τον ρόλο του Nikolas Cassadine σε 1.153 επεισόδια του General Hospital από το 1996 έως το 2016. Για τη δουλειά του στη σειρά, κέρδισε τέσσερις υποψηφιότητες για το καθημερινό Emmy και το 2016 κέρδισε το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού σε δραματική σειρά. Από το 2018 έως το 2019 ενσάρκωσε τον Stefan DiMera σε 159 επεισόδια στη σαπουνόπερα Days of Our Lives.

Η προσωπική του ζωή

Στην προσωπική του ζωή, ο Κρίστοφερ ήταν δύο φορές παντρεμένος. Η πρώτη με την Εύα Λονγκόρια από το 2002 έως το 2004 και μετά με την αθλητικογράφο του ESPN, Μπριέν Πεντίγκο. Ο γάμος τους, με την δεύτερη σύζυγό του κράτησε από το 2008 έως το 2021. Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά – έναν γιο, τον Greysun James, 10 ετών, και μια κόρη 4 ετών, την Boheme.