Από το 2018, η Hailey Bieber είναι παντρεμένη με τον Justin Bieber και έκτοτε καλείται συχνά πυκνά να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν στη μητρότητα ή να απαντήσει στην… κλασική ερώτηση αν είναι έγκυος. Αυτή τη φορά, νέα δημοσιεύματα θέλουν την Hailey Bieber να είναι έγκυος και η ίδια θέλησε να απαντήσει μέσα από την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο GQ.

Το μοντέλο μοιράστηκε τις σκέψεις, τόνισε ότι δεν… δίνει δεκάρα για τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από το όνομά της ενώ σημείωσε πως θα ήθελε να βιώσει τη μητρότητα.

Η Hailey Bieber τόνισε ότι οι θαυμαστές έχουν πιστέψει «πολλές φορές στο παρελθόν» ότι είναι έγκυος. Αν και τα σχόλια για την κοιλιά της αυτό το καλοκαίρι δεν ήταν κάτι καινούργιο, η 26χρονη εξακολουθεί να βρίσκει «κάτι… αποκαρδιωτικό σ’ αυτό».

Όπως εξήγησε το μοντέλο: «Δεν μπορώ να είμαι πρησμένη μια φορά και να μην είμαι έγκυος; Θα ήταν ψέμα αν έλεγα: Ω, ναι, δεν δίνω δεκάρα».

Μάλιστα, τόνισε πως όταν αποκτήσουν μωρό με τον σύζυγό της, το κοινό «θα είναι το τελευταίο που θα το μάθει. Είναι απλά, ειλικρινά, στο τέλος της ημέρας, τόσο ξεκαρδιστικό το πόσο πολύ νοιάζονται οι άνθρωποι» και πρόσθεσε: «Αφήστε με να κάνω ό,τι θέλω να κάνω με το σώμα μου και εσείς μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε να κάνετε με το σώμα σας. Ας το αφήσουμε έτσι».

Η Hailey και ο Justin σκοπεύουν να κάνουν την εμπειρία της ανατροφής των παιδιών τους μια «ιδιωτική, οικεία υπόθεση» μεταξύ τους αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας, όπως έκαναν οι γονείς της όμως συνειδητοποιεί ότι κάτι τέτοιο θα είναι «πιθανώς εντελώς αναπόφευκτο».

«Αυτό ήταν πριν παντρευτώ. Δεν ήξερα με ποιον θα παντρευόμουν εκείνη τη στιγμή. Ίσως μου άρεσε η ιδέα στα 18 μου να μην μεγαλώνω τα παιδιά γύρω από ορισμένα πράγματα, αλλά η ζωή μου είναι τόσο διαφορετική τώρα από ό,τι όταν ήμουν 18» επεσήμανε η Hailey Bieber.

Το μοντέλο έκανε πάταγο όταν πρόσφατα φόρεσε ένα μπλουζάκι με το σύνθημα «nepo baby». Το μοντέλο έχει αναγνωρίσει πως έχει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας καθώς κουβαλάει δύο βαριά ονόματα στην πλάτη της. Του πατέρα της και της μητέρας της. Η Hailey Bieber είναι κόρη του ηθοποιού Stephen Baldwin και της φωτογράφου, γεννημένης στη Βραζιλία, Kennya Deodato και αναγνωρίζει πως εφόσον κάνει παιδιά θα έχουν και εκείνα το βάρος του επιθέτου «Bieber».

«Αυτή τη στιγμή στη ζωή μου, νιώθω πολύ ξεκάθαρη, πολύ σταθερή, πολύ χαρούμενή. Απλώς είμαι συγκεντρωμένη σε αυτό που έχω μπροστά μου» σημείωσε το μοντέλο.

Το μοντέλο παραδέχθηκε πως της λείπει ο αυθορμητισμός που είχε στην ηλικία των 18 χρόνων ενώ αναφέρθηκε και στην «αίσθηση ανωνυμίας» που ίσως έπρεπε να είχε εκτιμήσει περισσότερο.