Ο Drake έβαλε τους πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς «Breaking Bad», τους ηθοποιούς Μπράιαν Κράνστον και Άαρον Πολ να σερβίρουν ποτά στους καλεσμένους κατά τη διάρκεια του πρόσφατου πάρτι που έκανε με αφορμή τα 37α γενέθλιά του.

Ο ραπέρ όχι μόνο καλωσόρισε ορισμένες από τις μεγαλύτερες διασημότητες του κόσμου στη… γιορτή του, αλλά τους έβαλε να κάτσουν και πίσω από την μπάρα προκειμένου να ετοιμάσουν ποτά για τους υπόλοιπους! Ο Μπράιαν Κράνστον κι ο Άαρον Πολ, οι Walter και Jesse στη σειρά, πέρασαν από το να… ανακατεύουν να ναρκωτικά στο να ανακατεύουν cocktails για τους εκλεκτούς καλεσμένους του Drake. Μάλιστα, σε βίντεο που κυκλοφόρησε φαίνεται να κουνούν σέικερ και να σερβίρουν φορώντας πουκάμισα με floral prints.

Το πάρτι γενεθλίων του Drake έγινε στο κλαμπ Casadonna στο Μαϊάμι και ο ίδιος ήταν ενθουσιασμένος με την παρουσία των Κράνστον και Πολ. Τώρα, το πώς βρέθηκαν εκείνοι εκεί και μάλιστα σ’ αυτό το… ρόλο, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ μάλλον έχει να κάνει με τη μάρκα τεκίλας που έχουν μαζί, τη «Dos Hombres» (σ.σ. Δος Όμπρες, Δύο Άνδρες). Την έβγαλαν το 2019 και σημείωσαν πως πρόκειται για χειροποίητη τεκίλα που φτιάχνεται στο Μεξικο.