Η Ελληνοαμερικανή παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς τον Ιούλιο καλωσόρισε στον κόσμο τη μονάκριβη κόρη της, μέσω παρένθετης μητέρας. Από τότε, η ίδια δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τον κόσμο την ευτυχία που έφερε στη ζωή της η μικρή Αθηνά.

Σε μια τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Μενούνος έδειξε το πόσο αγαπά την κόρη της. Μαζί με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο, κάθονται πάνω από το παιδί τους, με την παρουσιάστρια να φιλά τα τρυφερά πατουσάκια της μικρής Αθηνάς.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Μαρία Μενούνος έγραψε:

«Δεν μπορώ να σταματήσω να φιλάω τα πόδια της. Ποτέ δεν έχω νιώσει τόση χαρά στη ζωή μου. Είμαι τόσο ευγνώμων σε όλους όσους βοήθησαν να έρθει η μικρή Αθηνά στη ζωή μας».

«Η Αθηνά είναι το μωρό θαύμα μας»

Σε παλαιότερή της συνέντευξη, η Μαρία Μενούνος είχε μιλήσει για το πόσο δυσκολεύτηκε να αποκτήσει τη μικρή της Αθηνά. «Η Αθηνά είναι το μωρό θαύμα μας. Της είμαι τόσο ευγνώμων. Ξέραμε ότι θέλαμε ένα ελληνικό όνομα. Είχαμε μια λίστα και όλοι λένε όταν δείτε το μωρό, θα το μάθετε, αλλά αυτό ήταν εντελώς αναληθές για εμάς. Λέγαμε «τι κάνουμε;» Η Αθηνά είναι η θεά του πολέμου και της σοφίας, και ο Κέβιν αγάπησε τη δύναμη αυτού του ονόματος, οπότε αυτό ήταν!», είχε αναφέρει σε στο US Weekly.