Στην πολιτική ορθότητα και την προσέγγιση των ΜΜΕ όσο και στο θέμα της ακρίβειας αναφέρθηκε από καρδιάς η Ελένη Γερασιμίδου στη συνέντευξη που έδωσε την Κυριακή στον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου και την κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” του Alpha.

«Ποιος ορίζει την πολιτική ορθότητα; Στο σύστημα που ζούμε την ορίζει το σύστημα, το οποίο είναι αυτό που ξέρουμε όλοι. Ένα σύστημα που εκμεταλλεύεται τα πάντα. Κάνουμε τους προοδευτικούς από εκπομπές, ξεγελάμε τους ανθρώπους, δεν τους λέμε από που παίρνουμε, τους κάνουμε μια ερώτηση, απαντάει ο άνθρωπος και μπαίνει σε μια εκπομπή που δεν θα ήθελες να είσαι.

Όταν με παίρνουν και τελευταία με παίρνουν πάρα πολύ, έχω πιαστεί κορόιδο πολλές φορές» παραδέχθηκε αρχικά η δημοφιλής μας ηθοποιός.

«Δεν νομίζω ότι ότι είμαι κουτή αλλά εν πάση περιπτώσει… Ξέρουν και διδάσκονται οι συνάδελφοι σου (σ.σ. δημοσιογράφοι), συγγνώμη που το λέω έτσι, δεν σε αφορά, πως να σου στήσουν την παγίδα.

Αυτό είναι πάρα πολύ άσχημο. Είναι σύνηθες τον τελευταίο καιρό να πεις κάτι, να παρεξηγηθεί και να γράφουν τόσες κακίες… Πληγώνομαι όταν μιλάνε άσχημα πολύ, κακώς, αλλά πληγώνομαι. Θέλω όλοι να με αγαπούν».

«Βεβαίως και βλέπω την μεγάλη ακρίβεια και εμείς δεν κάνουμε πια την τηλεόραση που κάναμε παλιά. Το θέατρο, επειδή είναι και μικρό και δεν είναι πάντα γεμάτο για να λέμε τις αλήθειες, βγάζει ίσα ίσα τα έξοδα του.

Ο σύζυγος μου και εγώ ζούμε από τις συντάξεις μας οπότε καταλαβαίνουμε στο πετσί μας αυτή την ακρίβεια.

Υπάρχει μεγάλη παρακμή και εδώ παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η τηλεόραση και πολλές εκπομπές της» πρόσθεσε η Ελένη Γερασιμίδου.