Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλυψε στα νέα της απομνημονεύματα-βόμβα ότι έκανε έκτρωση κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Στο βιβλίο «The Woman in Me», το οποίο θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία στις 24 Οκτωβρίου, σημειώνει ότι η εγκυμοσύνη της ήταν «έκπληξη» αλλά όχι «τραγωδία».

«Αγαπούσα τόσο πολύ τον Τζάστιν. Πάντα περίμενα ότι μια μέρα θα κάναμε οικογένεια μαζί. Απλώς αυτό θα γινόταν πολύ νωρίτερα απ’ ό,τι περίμενα», γράφει σε ένα απόσπασμα που δημοσίευσε το People την Τρίτη. «Αλλά ο Τζάστιν σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμες να έχουμε ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν πολύ νέοι», υποστηρίζει η Σπίαρς.

«Είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα με μισήσει γι’ αυτό, αλλά συμφώνησα να μην κάνω το μωρό. Δεν ξέρω αν αυτή ήταν η σωστή απόφαση. Αν είχε αφεθεί μόνο σε μένα, δεν θα το έκανα ποτέ. Κι όμως, ο Τζάστιν ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας», έγραψε μεταξύ άλλων.

Το ζευγάρι διέκοψε την εγκυμοσύνη στα τέλη του 2000, όταν η τραγουδίστρια του «…Baby One More Time» ήταν 18 ή 19 ετών.

Η ίδια γράφει ότι η διαδικασία ήταν «ένα από τα πιο βασανιστικά πράγματα» που έχει βιώσει ποτέ.

Ο εκπρόσωπος του Τίμπερλεϊκ δεν απάντησε στο αίτημα του Page Six για σχολιασμό. Ωστόσο, πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου, πηγές δήλωσαν αποκλειστικά στο Page Six ότι το μέλος των NSYNC, 42 ετών, είχε «ανησυχήσει» για το τι επρόκειτο να μοιραστεί η Σπίαρς, 41 ετών, από τη σχέση τους.

«Τον τρώει μέσα του», είπε ένας από τους συνεργάτες του τη Δευτέρα.

Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 1999 όταν ήταν έφηβοι.

Μετά τον χωρισμό τους το 2002, ο Τ΄μπερλεϊκ άφησε να εννοηθεί κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην Barbara Walters ότι η Σπίαρς τον είχε απατήσει, κάτι που η τραγουδίστρια του «Toxic» ούτε επιβεβαίωσε ούτε αρνήθηκε τότε.