Τι θα κάνατε αν βλέπατε ποτέ μπροστά σας τον Αλ Πατσίνο; Σίγουρα, ένα από τα πράγματα που κανείς δεν θα σκεφτόταν να κάνει, είναι αυτό που έκανε η Μαντόνα όταν είδε για πρώτη φορά τον θρυλικό ηθοποιό του Χόλιγουντ.

Όταν η Μαντόνα συνάντησε για πρώτη φορά τον σταρ του «Νονού» στα τέλη της δεκαετίας του 1970, προέβη σε μια αλλόκοτη κίνηση. Σύμφωνα με την πρώην συγκάτοικο της τραγουδίστριας, Whitley Hill, η Μαντόνα έβαλε τη γλώσσα της κατευθείαν στο αυτί του.

Μιλώντας στη συγγραφέα Mary Gabriel για τη βιογραφία που μόλις κυκλοφόρησε για τη Μαντόνα, «Madonna: A Rebel Life», η Hill λέει ότι εκείνη και η Μαντόνα γνωρίστηκαν για πρώτη φορά με τον Πατσίνο από τον πατέρα της Hill, τον ηθοποιό Ed Setrakian, κατά τη διάρκεια ενός δείπνου στη Νέα Υόρκη. Η Hill λέει ότι όταν ο Πατσίνο ήρθε για πρώτη φορά να καθίσει μαζί τους, η Μαντόνα ξετύλιξε μια τσίχλα και την έφαγε σκόπιμα με αργό τρόπο. «Νομίζω ότι η ιδέα ήταν να τραβήξει την προσοχή στο στόμα της», λέει η Hill στο βιβλίο.

Μετά το δείπνο, θυμάται η Hill, ο Setrakian τους πήγε όλους στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένου του Πατσίνο και της Μαντόνα. Μόλις έφτασε στο σπίτι, ο πατέρας της Hill της τηλεφώνησε για να της πει τι του είχε πει ο Αλ Πατσίνο για τη Μαντόνα. «Αυτή η φίλη της κόρης σου κόλλησε τη γλώσσα της στο αυτί μου», θυμάται η Hill να λέει ο Πατσίνο στον πατέρα της, σύμφωνα με τη βιογραφία. «Όταν οδηγούσαμε σπίτι, έσκυψε και έχωσε τη γλώσσα της στο αυτί μου!», είπε ο ηθοποιός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο insider.com.

Η συνεργασία τους στην ταινία «Dick Tracy»

Μετά την παράξενη πρώτη τους συνάντηση, η Μαντόνα και ο Πατσίνο συνέχισαν να συνεργάζονται στην ταινία «Dick Tracy» του 1990. Στην ταινία, που βασίζεται στον ομώνυμο ντετέκτιβ κόμικς της δεκαετίας του 1930, ο Πατσίνο υποδύεται έναν εγκληματία γνωστό ως Αλφόνς «Big Boy» Καπρίς και η Μαντόνα υποδύεται τη φίλη του, την Breathless Mahoney.

Μιλώντας με τον συγγραφέα Mike Bonifer σε ένα βιβλίο για τα παρασκήνια της ταινίας που εκδόθηκε το 1990, η Μαντόνα είπε ότι μισούσε να δουλεύει με τον Πατσίνο, όσο αυτός ήταν στο ρόλο του Big Boy.  «Δεν είχα τίποτα άλλο παρά περιφρόνηση για τον Big Boy», είπε. «Και μου φερόταν σαν κακό κορίτσι. Πάντα με χαστούκιζε και με ξυλοκοπούσε. Και όσον αφορά την παρουσία μου στο πλατό, κάθε φορά που ο Αλ φορούσε το κοστούμι του, ήταν ένα αηδιαστικό γουρούνι».

«Τον μισούσα, τον απεχθανόμουν, τον σιχαινόμουν. Και έτσι αυτό που συνέβαινε εκτός κάμερας ήταν ότι πάντα προσπαθούσα να απομακρύνομαι από αυτόν και πάντα με άρπαζε και μου έλεγε: “Έλα εδώ!”, κάτι που συνέβη ακριβώς και στην ταινία», πρόσθεσε.

Αλλά για τον πραγματικό του χαρακτήρα, η Μαντόνα είπε για τον Πατσίνο: «Είναι πολύ ευγενικός, καλομαθημένος, τζέντλεμαν και γλυκός».