Στο «στόχαστρο» των χρηστών του διαδικτύου έχει βρεθεί Kylie Jenner, μετά την δημόσια υποστήριξη της προς το Ισραήλ, με πολλούς να κατηγορούν την τηλεπερσόνα για «υποκρισία» και πως «τοποθετήθηκε για την δημοσιότητα».

Η αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν έκανε story στο Instagram και σύμφωνα με το Insider, αναδημοσίευσε την ανάρτηση του φιλοϊσραηλινού λογαριασμού @StandWithUs, που έγραφε τα εξής:

«Τώρα και πάντα στεκόμαστε στο πλευρό του λαού του Ισραήλ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ εάν είστε δίπλα στον λαό του Ισραήλ καθώς αντιμετωπίζει μια από τις πιο τρομακτικές καταστάσεις εδώ και πολλά.

Χιλιάδες ρουκέτες εκτοξεύτηκαν από τη Γάζα προς τους Ισραηλινούς, εκατοντάδες πολίτες έχουν τραυματιστεί και περισσότεροι από 300 δολοφονήθηκαν. Οι τρομοκράτες έχουν διεισδύσει στο Ισραήλ από τη Γάζα και υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες αναφορές ότι στρατιώτες του IDF έχουν απαχθεί και μεταφερθεί στη Γάζα».

Το story της Kylie Jenner:

Τότε, το προφιλ της «πλημμύρισε» με σχόλια που στήριζαν την Παλαιστίνη και ζητούσαν να γίνει μποϊκοτάζ στην Kylie Jenner, με την influencer να διαγράφει την ανάρτηση μετά από λίγο.

«Σταματήστε να ακολουθείτε την Kylie Jenner» και «κάποιος να της ζητήσει να μας δείξει στο χάρτη που πέφτει το Ισραήλ», ήταν μερικές χαρακτηριστικές αντιδράσεις.

Η ανάρτηση που αναπαρήγαγε η αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν:

Μάλιστα, ένας χρήστης του διαδικτύου, αναρωτήθηκε αν είναι αληθινές οι φιλίες των celebrity, καθώς η Kylie Jenner που «στέκεται πάντα στο πλευρό του Ισραήλ», είναι φίλη με την Bella Hadid που «πάντα υποστήριζε την Παλαιστίνη».

«Η Kylie Jenner υποστηρίζει το Ισραήλ όταν η φίλη της Bella Hadid είναι Παλαιστίνια. Το γνωρίζει αυτό; Και αν ναι και αδιαφορεί, τότε είναι τρελή», ανέφερε το σχόλιο.