Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ φιλοξενήθηκε ο Σταμάτης Κραουνάκης το μεσημέρι της Τρίτης (03/10) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ηθοποιό Δανάη Λουκάκη ενώ όταν προσπαθούσε να εξηγήσει τι έχει μείνει ίδιο από τη δεκαετία του ’80 του ξέφυγαν κάποιες ακατάλληλες λέξεις.

Τι έχει μείνει ίδιο στον Σταμάτη Κραουνάκη από τον εαυτό του της δεκαετίας του ’80; «Έχουν μείνει ίδια μόνο τα λευκά μου πουκάμισα. Λείπουν πολλοί άνθρωποι από εκείνη την εποχή. Μου λείπει τώρα πάρα πολύ η περιπέτεια. Δεν μπορώ να πω τη λέξη στην τηλεόραση. Αδυσώπητη κ…α. Είναι και εκείνη η εποχή. Τώρα λέμε, λέμε, λέμε, αλλά κάνε το. Κάνε με να νιώσω, κάνε με να καυ…ω, κάνε με να γουστάρω» είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης και επικράτησε μία σχετική ταραχή στο πλατό.

«Να μην το ξαναπούμε, είναι μεσημέρι» αποκρίθηκε αστραπιαία ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου να τονίζει: «Να το μαζέψουμε».

Γιατί… μισεί τη Δανάη Λουκάκη

Μιλώντας για τις συνεργασίες του και αν ένιωσε ότι οι καλλιτέχνες που ήταν στο πλευρό του, πήραν θετικά στοιχεία από τον ίδιο, ο Σταμάτης Κραουνάκης ανέφερε: «Άλλοι πήραν αυτό που τους έκανε καλό που τους πήγε και μετά στη ζωή τους και έκαναν επιτυχία και άλλοι δεν κατάλαβαν και πολλοί. Δεν μπορούν να πούνε ότι ήμουν δίπλα του. Αυτό που εμένα με ενδιαφέρει όταν είμαι με έναν ηθοποιό, σκηνοθέτη και τραγουδιστή… Τι με νοιάζει».

«Είχαμε σκοτωθεί με μία ηθοποιό στο Έκτο Πάτωμα. Μία που τη μισώ. Δανάη Λουκάκη σε μισώ» είπε με χιούμορ ο Σταμάτης Κραουνάκης για τη συνεργασία που τον ταλαιπώρησε σε σχέση με το ζητούμενο που ήθελε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Της έλεγα αγάπη μου μην… κάτι που άκουσε ο Κώστας Μακεδόνας, του είπα μην κάνεις τον τραγουδιστή εδώ, κάνε τον ρόλο και πες τα τραγούδια όπως ο ρόλος και ήταν έξοχος. Έλεγα στην Δανάη μην το τραγουδάς. Ώσπου να καταλάβει ότι δεν έπρεπε να ωραιοποιεί… γιατί ήθελε να με ευχαριστεί».