Το… σίριαλ της φημολογούμενης σχέσης της Τέιλορ Σουίφτ με τον σταρ του NFL, Τράβις Κέλσι, πήρε νέα τροπή καθώς το δίκτυο TMZ δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους όπου η pop star αγκαλιάζει τον άσο της ομάδας του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Κάνσας Σίτι Τσιφς.

Η εικόνα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, τραβήχτηκε στη διάρκεια του after – party σε εστιατόριο του Κάνσας που έκλεισε ο Τράβις Κέλσι για να διασκεδάσουν οι συμπαίκτες του Κέλσι καθώς και η πολυάριθμη ομάδα που ακολουθεί την Σουίφτ, την περασμένη Κυριακή (24/9) μετά τη νίκη των Κάνσας Σίτι Τσιφς κόντρα στους Σικάγο Μπέαρς (41-10).

Πρόσωπα κοντά στην Τέιλορ Σουίφτ υποστήριξαν πως η τραγουδίστρια ένιωσε ιδιαίτερα κολακευμένη με τον τρόπο που την προσέγγισε δημοσίως και της αρέσει πολύ που περνούν χρόνο μαζί. Μάλιστα, τα ξημερώματα της Δευτέρας (2/10), αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η Σουίφτ αναμένεται να βρεθεί στον αγώνα των Κάνσας Σίτι Τσιφς με τους Νιού Γιόρκ Τζετς για την 5η αγωνιστική του NFL, που διεξάγεται στο Νιού Τζέρσεϊ, περίπου 15 χιλιόμετρα από τη Νέα Υόρκη όπου κατοικεί μόνιμα η Σουίφτ.

Μια φημολογούμενη σχέση εκατομμυρίων

Η σχέση, η οποία ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία από τις δύο πλευρές, πάντως, έχει κάνει ήδη πολύ πλουσιότερο τον Τράβις Κέλσι και έχει ανεβάσει και τα έσοδα των Κάνσας Σίτι Τσιφς και του NFL. Οι πολυάριθμοι φανατικοί οπαδοί της Τέιλορ Σουίφτ… καταναλώνουν οτιδήποτε έχει να κάνει με τον – κατά τα φαινόμενα – νέο ερωτικό σύντροφο του ινδάλματος τους.

Σύμφωνα με την εξειδικευμένη ιστοσελίδα σε θέματα της οικονομίας του αθλητισμού, Front Office Sports, αφότου η Τέιλορ Σουίφτ έκανε την εμφάνισή της στο γήπεδο των Κάνσας Σίτι Τσιφς την περασμένη Κυριακή καταγράφεται… εκτόξευση σε ό,τι έχει να κάνει με τον Κέλσι. Κι έχουμε και λέμε:

  • 400% αύξηση στην πώληση της φανέλας του
  • το podcast του είναι πλέον το νούμερο ένα στην Apple
  • έχει αυξήσει τους followers του στο Instagram κατά τουλάχιστον 380 χιλιάδες
  • το ματς είχε 24,3 εκατομμύρια τηλεθεατές και ήταν εκείνο με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση
  • 63% αύξηση στο γυναικείο τηλεοπτικό κοινό ηλικίας 18-49
  • τριπλασιάστηκαν οι αναζητήσεις του ονόματος των Κάνσας Σίτι Τσιφς στις δημοφιλέστερες μηχανές αναζήτησης
  • τριπλασιασμός της πώλησης εισιτηρίων των Chiefs στην πλατφόρμα Stubhub
  • οι Τσιφς πούλησαν περισσότερα εισιτήρια μέσα σε μια μέρα (σ.σ. τη Δευτέρα) από την αρχή της τρέχουσας σεζόν.