Ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς περνάει μία πολύ δύσκολη περίοδο με την υγεία του αλλά είναι πολύ δυνατός και σε αυτή τη φάση είναι καλά. Ο αδελφός του τραγουδιστή, Δαμιανός Κεσογλίδης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για την περιπέτεια της υγείας του.

όπως είπε αποκλειστικά στην εκπομπή ο κ. Κεσογλίδης για τον αδελφό του, έχει πλήρη επίγνωση για του τι του συμβαίνει, εμπιστεύεται την επιστήμη αλλά και προσεύχεται στον Θεό. Όπως είπε ο στενός του συγγενής, δίνει την μάχη του γενναία.

«Όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει. Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν, κάναμε καλαμπούρι πάνω. Μέρα πάρα μέρα, κάθε μέρα πάνω είμαι. Στον αδερφό μου δίπλα. Συζητάμε, κάνουμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας. Βγαίνουμε στο μπαλκόνι του, συζητάμε να περάσει η ώρα και βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό» είπε ο αδελφός του αγαπημένου τραγουδιστή για την ψυχολογία του.

«Δίνει τη μάχη του πάρα πολύ γενναία, είναι υπερήφανο άτομο. Είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι… Το πολεμάει. Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες του δίνουν μεγάλες πιθανότητες».