Το «φαινόμενο» Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε την Παρασκευή (22/9) ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και τον δημοσιογράφο Ξενοφώντα Σκιτζή.

«Φαινόμενο Κασσελάκης… Είναι ο Κεν της Μπάρμπι made in USA Αριστεράς. Θα κερδίσει πιστεύω. Ο Κασσελάκης είναι ο απόλυτος υποψήφιος για την εποχή της εικόνας χωρίς να έχει κανένα περιεχόμενο. Δε γνωρίζουμε τίποτα για τον κύριο Κασσελάκη. Γνωρίζουμε ότι έχει χρήματα. Δε γνωρίζουμε πώς τα έβγαλε.

Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι, κάθε κίνησή του είναι μελετημένη και προετοιμασμένη. Έχει ένα επικοινωνιακό επιτελείο πανάκριβο και εξαιρετικά εξειδικευμένο από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, από τις Ηνωμένες Πολιτείες….Είναι ευθέως γκέι, κάτι που στις μέρες της πολιτικής ορθότητας είναι υπεράνω από οτιδήποτε άλλο» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

«Λυπάμαι την κυρία Αχτσιόγλου διότι, μετά από τόσα χρόνια αριστερού φεμινισμού μπορεί να πίστευε ότι επειδή είναι γυναίκα και μητέρα, θα είχε ένα προβάδισμα. Δυστυχώς, στην εποχή της ακραίας πολιτικής ορθότητας, προβάδισμα και πάνω από τις γυναίκες έχουν οι ΛΟΑΤΚΙ. Αν έπρεπε να ψηφίσω έναν από τους δυο, θα ψήφιζα Αχτσιόγλου» πρόσθσε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης τώρα παραχώρησε την Παρασκευή (22/9) συνέντευξη στο Πρωινό και στον δημοσιογράφο Γιάννη Μαλλιαρό.

Μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Η εικόνα, η δημοσιότητα, η λάμψη, όλα αυτά ξεθωριάζουν. Εδώ είναι η πατρίδα μου και θέλω να αφήσουμε μία παρακαταθήκη για την επόμενη γενιά. Όπως άφησε ο Αλέξης Τσίπρας για τον ΣΥΡΙΖΑ» και για τον σύντροφό του είπε: «Έχω έρθει για να προσφέρω ό,τι μπορώ στον τόπο. Και οι δυο μας. Δεν είμαι μόνο εγώ. Και ο Τάιλερ έχει πάρει την απόφαση να προσφέρουμε μαζί στην πατρίδα μου, ήταν οικογενειακή απόφαση να το κάνουμε. Πάντα με στηρίζει».

Έδωσε δε, συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα TAZ και απάντησε σε σχετική ερώτηση για το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας με τον σύντροφό του, Tyler McBeth. Η εφημερίδα έχει τίτλο στο άρθρο: «Το ηλιοκαμένο αγόρι από την Αμερική».

«Με στενοχωρεί που μπορούμε να αποκτήσουμε παιδιά στην Αμερική που δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε στην Ελλάδα» σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στο γερμανικό μέσο.