Η Σίντι Κρόφορντ κατακεραύνωσε την Όπρα ΓουίνΦρεϊ για μια συνέντευξή τους το μακρινό 1986, στην οποία η διάσημη τηλεοπτική παρουσιάστρια ζήτησε από το 20χρονο τότε μοντέλο να επιδείξει το σώμα της στην εθνική τηλεόραση. Το 57χρονο σούπερ μόντελ, μίλησε για την αλληλεπίδραση στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ Apple TV+, The Super Models, η οποία βλέπει τη Cindy και τις «σούπερ» συναδέλφους Naomi Campbell, Linda Evangelista και Christy Turlington να εξηγούν πώς έφτασαν να κυριαρχήσουν τη βιομηχανία της μόδας.

Ωστόσο, προτού η Σίντι γίνει γνωστό όνομα, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο The Oprah Winfrey Show μαζί με τον εκπρόσωπο της στο Elite Modeling Agency, John Casablancas.

Στο απόσπασμα που προβάλλεται στο ντοκιμαντέρ, η Όπρα ακούγεται να παρουσιάζει, την Σίντι λέγοντας: «Είχε πάντα αυτό το σώμα; Σήκω για λίγο, αυτό είναι αυτό που αποκαλώ ΚΟΡΜΙ».

Η Σίντι Κρόφορντ χαμογελούσε από αμηχανία ενώ έκανε και μια πασαρέλα για το κοινό, μεταδίδει η Daily Mail.

«Ήταν σαν να είμαι τσιφλίκι της, σαν ένα παιδί, να με βλέπουν και να μην με ακούνε. Όταν το βλέπεις με τα σημερινά μάτια, η Όπρα λέει: “Σήκω όρθιος και δείξε μου το σώμα σου. Δείξε μας γιατί αξίζεις να είσαι εδώ”. Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα και, κοιτώντας πίσω, σκέφτηκα: “Θεέ μου, αυτό δεν ήταν εντάξει”. Ειδικά από την Όπρα!» δήλωσε.