Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Γιούλιακας Σκαφιδά ήταν ένα από τα ευχάριστα νέα. Η ηθοποιός αποκάλυψε την Κυριακή (17/09) πως είναι στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, σκορπίζοντας χαρά στο κοινό της με αυτό το ευχάριστο νέο.

Την είδηση σχολίασε σήμερα στην εκπομπή της «Πάμε Δανάη» η Δανάη Μπάρκα, η οποία είναι πολύ καλή φίλη με την ηθοποιό. Η Δανάη Μπάρκα ανακοίνωσε, αρχικά, πως «από σήμερα, θα είμαι η θεία Δανάη», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε το πως έμαθε για την εγκυμοσύνη της φίλης της.

«Με πληροφόρησε ο Άρης Καβατζίκης γιατί δεν ήξερα κάτι. Παίρνω τη Γιούλικα, το τι κλάμα έριξα… Θα σας πω γιατί συγκινούμαι. Η Γιούλικα είναι ένα σπάνιο πλάσμα, από καταπληκτική οικογένεια. Την έχω στη ζωή μου τα τελευταία αρκετά χρόνια, υπάρχει τρομερή αγάπη και έχουμε παίξει μαζί στην πρώτη μου επαγγελματική παράσταση, είμαστε πολύ κοντά», ανέφερε, αρχικά, η Δανάη Μπάρκα.

Ύστερα, η ίδια ανέφερε πως ήξερε πως η ηθοποιός ήθελε να γίνει μητέρα, λέγοντας ότι «πέρσι μου είχε εκμυστηρευτεί ότι σκεφτόταν να γίνει μητέρα. Εγώ από τότε βούρκωνα. Της έλεγα ‘’μακάρι, άνθρωποι με τόσο φως να το κάνουνε’’. Το είχαμε αφήσει εκεί, δεν ήξερα παραπάνω πληροφορίες. Και ξαφνικά, όταν εγώ έκανα τη διαδικασία της κρυοσυντήρησης, είχαμε ανταλλάξει μηνύματα που μου έλεγε ότι θα το έκανε κι εκείνη. Την κάλεσα εχθές και την είδα πιο όμορφη από ποτέ και τόσο ευτυχισμένη».

«Μου φαίνεται αδιανόητο ότι σε δύο μήνες θα κρατά ένα μωρό αγκαλιά, που δεν το έμαθε κανείς μας. Μου φαίνεται ασύλληπτο. Εγώ έκλαιγα και τη Γιούλικα την είχε πιάσει νευρικό γέλιο. Τι να κάνει; Τρελάθηκα, δεν το πίστευα», πρόσθεσε.

Όσον αφορά για το εάν ξέρει το φύλο του παιδιού που περιμένει η Γιούλικα Σκαφιδά, η Δανάη Μπάρκα είπε πως ξέρει το φύλο, αλλά «δεν πήρα άδεια για να αποκαλύψω το φύλο του μωρού».