Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φωτογραφήθηκε με την… απαστράπτουσα Σαρλίζ Θερόν στο περιθώριο εκδήλωσης κοινού σπόνσορά τους στη Νέα Υόρκη ενόψει της έναρξης της εβδομάδας μόδας που θα διεξαχθεί στο «Μεγάλο Μήλο» και αποτελεί πόλο έλξης πολλών διασήμων.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς παραβρέθηκε στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της ωρολογοποιΐας Breitling στη Νέα Υόρκη καθώς αποτελεί έναν από τους αθλητικούς πρεσβευτές της εταιρίας (μαζί με τον Έρλινγκ Χάαλαντ, την πρωταθλήτρια του σνόουμπορντ Κλόε Κιμ και τον άσο του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τρέβορ Λόρενς). Κι εκεί είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με την Σαρλίζ Θερόν, η οποία από το 2021 έχει ξεκινήσει τη δική της συνεργασία με την Breitling.

«Ωραία βραδιά με ωραίους ανθρώπους…», έγραψε στα social media του ο «Greek Freak» στην λεζάντα της φωτογραφίας με την σούπερσταρ του Χόλιγουντ.

Η επέκταση του συμβολαίου του

Κι ενώ συμβαίνει αυτό, το NBA προσπαθεί να αφομοιώσει την ατάκα του σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στους «New York Times» πως δεν θα υπογράψει επέκταση συμβολαίου με τους Μιλγουόκι Μπακς αν δεν νιώσει πως όλος ο σύλλογος είναι αφιερωμένος στο να «κυνηγήσει» τίτλους. Τα «ελάφια» έχουν δικαίωμα να του προσφέρουν 3ετές συμβόλαιο αξίας περίπου 170 εκατ. δολαρίων στις 22 Σεπτεμβρίου, αλλά με τον Giannis να δεσμεύεται για άλλα δύο χρόνια, δεν βγάζει νόημα οικονομικά να την αποδεχθεί άμεσα, αφού θα επέκτεινε ουσιαστικά μόνο δύο έξτρα χρόνια με το νέο deal και η οικονομική διαφορά της παρούσας συμφωνίας του με αυτή που θα του προτείνουν οι Μπακς είναι κοντά στα τέσσερα εκατ. δολάρια. Οπότε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει να συζητήσει με τους Μπακς το επόμενο καλοκαίρι.

Αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τελικά δεν πειστεί και δεν επεκτείνει, υπάρχουν πολλές ομάδες που ήδη κινούνται για να μπορέσουν να του παρουσιάσουν ένα δελεαστικό πρότζεκτ. Ανάμεσά τους βρίσκονται οι Λος Άντζελες Λέικερς (πρόσφατα επένδυσε σε πίστες γκολφ στην Πόλη των Αγγέλων) και οι Νιού Γιόρκ Νικς.