Είσαι έτοιμος/η να κάνεις τον επόμενο βήμα στο ακαδημαϊκό και επαγγελματικό σου ταξίδι; Τότε σου προτείνουμε το Mediterranean College όπου η αριστεία συναντά την ευκαιρία! Τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα είναι σχεδιασμένα με προσοχή για να σε μυήσουν σε έναν κόσμο εξειδικευμένης μάθησης, έρευνας και επαγγελματικής ανάπτυξης. 

Πώς το επιτυγχάνουμε; 

  • Καθηγητές Υψηλού Επιπέδου για αντίστοιχη Εκπαίδευση: Στο Mediterranean College, είμαστε υπερήφανοι για τους ακαδημαϊκούς συνεργάτες μας, μια ομάδα ειδικών της αγοράς  με  την καθοδήγηση των οποίων, θα εμβαθύνεις σε μια ιδιαίτερη ακαδημαϊκή εμπειρία που ξεπερνά τα βιβλία!
  • Η Καινοτομία Ξεκινά Εδώ: Στο Mediterranean College θα εμβαθύνεις σε ένα περιβάλλον όπου η αναζήτηση συναντά την ανακάλυψη! Οι σύγχρονοι ερευνητικοί μας χώροι, τα κέντρα έρευνας και οι βιβλιοθήκες παρέχουν το ιδανικό υπόβαθρο για τις ακαδημαϊκές σου προσπάθειες. Επιπλέον, τα ευέλικτα εκπαιδευτικά σχήματα που διαθέτουμε, συνδυάζουν δια ζώσης με online σύγχρονη & ασύγχρονη διδασκαλία και χρήση ολοκληρωμένης ψηφιακής  εκπαιδευτικής πλατφόρμας.  Μπορείς να εξερευνήσεις, να πειραματιστείς και να συνεισφέρεις σε ουσιαστικές έρευνες που κάνουν πραγματικά τη διαφορά.
  • Εντάξου σε μια διαφορετική κοινότητα φοιτητών από όλο τον κόσμο: Το Mediterranean College προάγει ένα συμπεριληπτικό περιβάλλον, όπου ποικίλες απόψεις συγκλίνουν. Μπορείς να συνεργαστείς με συμφοιτητές, να δημιουργήσεις διαχρονικές σχέσεις, διευρύνοντας έτσι τους ορίζοντές σου ως μέλος του παγκόσμιου δικτύου μας.
  • Διαμόρφωσε το Μέλλον σου με αμέριστη υποστήριξη στην Επαγγελματική Ανάπτυξη: Η επιτυχία σου είναι η προτεραιότητά μας! Το Mediterranean College προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη στην επαγγελματική ανάπτυξη. Από πρακτική άσκηση έως την επαγγελματική τοποθέτησή σου, τα προγράμματά μας σχεδιάζονται για να σε προετοιμάσουν για ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, εξασφαλίζοντας ότι είσαι έτοιμος/η να κάνεις τη διαφορά  στον τομέα που επέλεξες.
  • Επίλεξε τον Τομέα σου &  Διαμόρφωσε το Μέλλον σου: Με μια ποικιλία από μεταπτυχιακά προγράμματα που καλύπτουν διάφορες επιστήμες, το Mediterranean College σου δίνει τη δυνατότητα  να διαμορφώσεις το ακαδημαϊκό σου ταξίδι σύμφωνα με το πάθος και τους στόχους σου. Είτε πρόκειται για το δημοφιλές MBA Global, τα καινοτόμα Master’s σε Strength and Conditioning, Renewable Energy EngineeringBig Data Analytics, Cyber Security, Human Resource Management, Integrative Counselling & Psychotherapy, Forensic Psychology, αλλά και τα νεοαποκτηθέντα Μεταπτυχιακά σε Sustainable Architecture & Healthy Buildings, Dramatherapy, Event Management  και Luxury Hospitality Management & Guest Experience, εμείς έχουμε ένα πρόγραμμα που ταιριάζει στις φιλοδοξίες σου.

Επιπλέον, στο Mediterranean Professional Studies (Κ.Δ.Β.Μ. του Mediterranean College) θα βρεις 25 πιστοποιημένα Προγράμματα Επαγγελματικής Εξειδίκευσης, σε συνεργασία με διακεκριμένους ευρωπαϊκούς φορείς (European International University, κ.α.).

Γιατί να επιλέξεις το Mediterranean College για τις Μεταπτυχιακές σου Σπουδές;

  • Διεθνώς Αναγνωρισμένα Πτυχία
  • Εξειδικευμένο Περιεχόμενο Μαθημάτων
  • Ευκαιρίες Έρευνας, Επαγγελματικής Ανάπτυξης & Δικτύωσης
  • Παγκόσμιο Δίκτυο Φοιτητών & Αποφοίτων
  • Ευέλικτη Φοίτηση – Ψηφιακές Πλατφόρμες 
  • Εξατομικευμένη Υποστήριξη 

Κάνε ΤΩΡΑ το επόμενο βήμα στην καριέρα σου. Επίλεξε το Mediterranean College, στα νέα τμήματα Φεβρουαρίου ή Οκτωβρίου, σε Αθήνα, Γλυφάδα ή Θεσσαλονίκη, με 35% επιδότηση, σε όποιο πρόγραμμα επιθυμείς! 

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Με ειδική επιδότηση -35%

Κατοχύρωση Επιδότησης 

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα και κατοχύρωσε επιπλέον -5% στα δίδακτρα. 

Mediterranean College

Αθήνα: Πατησίων 94 & Κοδριγκτώνος 13, 10434 – Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, 11251, Τ: +30 210 8899600

Γλυφάδα: Αχιλλέως 33 & Λ. Βουλιαγμένης 65, 16675, Τ: +30 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Ίωνος Δραγούμη 21, 54625, T: +30 2310 287779

medcollege.edu.gr | [email protected]