Ένα απίστευτο περιστατικό βίωσε μια 65χρονη γυναίκα στην Κρήτη, γιατί την ώρα που οδηγούσε εκσφενδονίστηκε πάνω της ένα λεμόνι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο στέρνο.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή Live News και ανέφερε πως το περιστατικό έγινε όταν οδηγούσε επί της οδού Ακρωτηρίου, κοντά στον Κατσαμπά Χανίων. «Περνούσα με ανοιχτό το τζάμι του συνοδηγού και ξαφνικά μου έρχεται το λεμόνι στο στέρνο, με χτυπάει πάρα πολύ δυνατά, ήταν ένα μεγάλο λεμόνι το οποίο αμέσως μετά φεύγει στο τζάμι του οδηγού το οποίο ήταν κλειστό», είπε χαρακτηριστικά.

«Λέω “με πυροβολήσανε”. Έσκασε στο στέρνο, εδώ μπροστά, και μετά εκσφενδονίστηκε στο παράθυρο του οδηγού, το οποίο είχα κλειστό και αμέσως με τη μυρωδιά και τα κομμάτια που πεταχτήκανε λέω “εντάξει, την γλίτωσα, δε με πυροβολήσανε”», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Το κατάλαβα από τη μυρωδιά. Και λέω να σταματήσω, αλλά πώς να σταματήσω που βλέπω από τον καθρέφτη ότι έρχονται αυτοκίνητα; Και μετά λέω να γυρίσω να δω ποιος τα πετάει και μετά λέω “δεν παίρνω το 100 να τους το πω μπας και σκοτωθεί κανείς εκεί πέρα και έχω και τύψεις μετά;”. Και φτάνω μετά από δύο λεπτά εκεί που πήγαινα, στον προορισμό μου, στην αδελφή μου, και το βλέπει να πονάω και κατακόκκινο και έβαζα παγάκια εκεί», είπε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία έκανε έρευνα στην περιοχή, με τη γυναίκα να αναφέρει πως «μου λένε “το διευθετήσαμε, πήγαμε, τον βρήκαμε. Ένας κύριος με χορτοκοπτικό έκοβε. Είδαμε και κάτω λεμόνια και βερίκοκα που είχαν πέσει από τα δέντρα’».