Ποιος καλύτερος τρόπος από το να βιώσετε την άνοιξη -τουλάχιστον από άποψη ομορφιάς- ανανεώνοντας το μανικιούρ σας και επιλέγοντας κάποιο από τα νέα χρώματα που, ήδη, αποτελούν τάση στο χώρο.

Μεταξύ άλλων, κυριαρχεί το ματζέντα (που τυχαίνει να είναι και το χρώμα της χρονιάς της Pantone) σε πολλά nail art, καθώς και διάφορες αποχρώσεις του ζωηρού μπλε. Θα δείτε, επίσης, πολλές αποχρώσεις του φθινοπώρου και του χειμώνα, όπως οι μεταλλικές και τα βαθιά σοκολατί, να ξεπερνούν αυτούς τους κρύους μήνες και να συνδυάζονται ιδανικά και με τις πιο ζεστές μέρες που έρχονται.

Σχετικά με το τι είναι τάση για την επόμενη σεζόν, λοιπόν, η Global Lead Educator και Nail Artist της Essie και editorial manicurist της Νέας Υόρκης Rita Remark και η συνεργάτης της και manicurist της Sally Hansen Hannah Lee ανέλυσαν στο Bustle τις κορυφαίες τάσεις στα χρώματα των βερνικιών νυχιών για την άνοιξη του 2023.

Παστέλ μεταλλικά

Βαμμένα νύχια

Τα ασημένια και χρυσά βερνίκια νυχιών έχουν πολλή λάμψη, αλλά η ανοιξιάτικη εκδοχή των μεταλλικών είναι λίγο πιο απαλή. «Τα μεταλλικά θα είναι μεγάλη τάση φέτος», δήλωσε η Truong στο Bustle. «Σύμφωνα με τα glazed donut nails που είδαμε, τα μεταλλικά είναι το φυσικό επόμενο βήμα. Πιο έντονο από την προηγούμενη τάση, μπορεί να επιτευχθεί σε φωτεινά χρώματα που θα είναι τέλεια για το καλοκαίρι. Φανταστείτε ένα παστέλ μεταλλικό για τις διακοπές σας».

Νέον αποχρώσεις

Τι πιο φωτεινό μανικιούρ από μια τολμηρή, νέον απόχρωση στα νύχια σας. «Περιμένω να δω πολύχρωμες και νέον αποχρώσεις, φέρνοντας το πάρτι στο μανικιούρ», δήλωσε πρόσφατα στο Bustle η διάσημη nail artist Kim Truong. «Τα neon πράσινα και κίτρινα είναι τα κλασικά που σας δίνουν το πιο φωτεινό αποτέλεσμα. Ένα τέχνασμα για να κάνετε το νέον βερνίκι σας να ξεχωρίζει πραγματικά, είναι να εφαρμόσετε λευκό από κάτω».

Σοκολατί

Βαμμένα νύχια

Αν αγαπήσατε πραγματικά τις καφέ αποχρώσεις των βερνικιών νυχιών σας αυτό το χειμώνα, σίγουρα θα συνεχίσετε να τις επιλέγετε καθώς ο καιρός γίνεται πιο ζεστός. «Αυτή η απόχρωση κέρδισε μεγάλη δυναμική πέρυσι χωρίς κανένα σημάδι επιβράδυνσης», λέει η Remark. «Είτε ταιριάζει απόλυτα με τον τόνο του δέρματος είτε αποτελεί ουδέτερη αντίθεση, ταιριάζει σε όλους».

Μπλε

Βαμμένα νύχια

Η Lee προβλέπει ότι το μπλε θα είναι τεράστια τάση την άνοιξη του 2023 και της αρέσει ιδιαίτερα το μπλε του κοβαλτίου. Η αγαπημένη της επιλογή είναι μια βαθιά φωτεινή μπλε απόχρωση που είναι ανθεκτική στα σπασίματα και έχει μια αρκετά γυαλιστερή λάμψη.

Ματζέντα

Βαμμένα νύχια

Η Remark λέει ότι όλες θα εμπνευστούν από τις viral πλατφόρμες του Valentino και θα θέλουν να φορέσουν ματζέντα παντού. Η επιλογή της για έναν ήπιο τόνο στο χρώμα του μούρου, είναι ένα βερνίκι που στεγνώνει σε λιγότερο από ένα λεπτό.