Στο πένθος έχει βυθιστεί η ευρύτερη περιοχή του Θέρμου στην Αιτωλοακαρνανία μετά τον θάνατο ενός νεαρού μόλις 22 χρονών σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη Ματαράγκα Μακρύνειας του δήμου Αγρινίου.

Ο 22χρονος, που ζούσε με την οικογένεια του στα Σιτιράλωνα του δήμου Θέρμου, έχασε τη ζωή του όταν η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε με τρακτέρ σε αγροτικό δρόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, σπούδαζε στην Πάτρα και μεγάλη του αγάπη ήταν η γυμναστική.

Ο πατέρας του νεαρού είναι δασικός υπάλληλος στο Θέρμο και η οικογένεια του, διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον δήμαρχο Σπύρο Κωνσταντάρα, που είπε το δικό του αντίο στον άτυχο 22χρονο.

«Τι λόγια να βρεις να παρηγορήσεις μια οικογένεια και μια μικρή κοινωνία, όταν ένα παιδί 22 μόλις ετών, βρίσκει τραγικό θάνατο σε τροχαίο ατύχημα. Μόνο βουβός πόνος και προσευχή… Καλό παράδεισο μικρέ μου φίλε» γράφει σε ανάρτησή του ο κ. Κωνσταντάρας.

Τι λόγια να βρεις να παρηγορήσεις μια οικογένεια και μια μικρή κοινωνία , όταν ένα παιδί 22 μόλις ετών , βρίσκει τραγικό…

Posted by Spyros Konstantaras on Tuesday, November 29, 2022