Ο παπά Δημήτρης Λουπασάκης από τον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων -που κατηγορείται για ψευδοθαύματα– μέσω κηρύγματος του, απάντησε στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος είχε αναφέρει ότι ενδέχεται να πάρει μετάθεση σε άλλη μονή.

Ο ιερέας σε κήρυγμα που έκανε τη Δευτέρα, ανέφερε ότι «εδώ όλοι παρέα μαζί τελούμε τη Θεία λειτουργία και η χάρη και η ευλογία του Θεού να δίνει πάντα υγεία και εμείς να είμαστε εδώ να λειτουργούμε έτσι απλά, σεμνά και ταπεινά, όπως και σήμερα και 22 χρόνια στους Αγίους Ισιδώρους. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, διαβάζοντας όλα τα μηνύματά σας. Σας ευχαριστώ που προσεύχεστε για εμένα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ και μια τεράστια συγγνώμη».

«Πάντα μαζί στους Αγίους Ισιδώρους του Λυκαβηττού», πρόσθεσε χαρακτηριστικά στη συνέχεια, απαντώντας σε όσα είπε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο μετάθεσης του παπά Δημήτρη σε ένα παλιό μοναστήρι της Βάρης.

Σημειώνεται, ότι ο ιερέας από τον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο κήρυγμα της Κυριακής είχε αναφέρει πως «όταν βλέπεις ανθρώπους να είναι ασθενείς και στα αναπηρικά καροτσάκια είναι πάρα πολύ δύσκολο εσύ να κάθεσαι αμέτοχος και να παρακολουθείς απλά, ή να μην μπορείς να βλέπεις αυτήν την ασθένεια που μαστίζει το ανθρώπινο σώμα. Είναι δύσκολο να γράφουν στα χαρτάκια ονόματα με πολλά προβλήματα υγείας και σκέφτεσαι που πρέπει να είσαι και πως σε μια περίεργη εποχή όπως είναι η σημερινή. Άραγε οι ασθένειες και τα κηρύγματα του Χριστού μας πρέπει να καταλυθούν σε αυτήν την εποχή τη σημερινή. Διώχθηκε και αυτός τόσο πολύ, συκοφαντήθηκε. Αν πω ότι δεν υπάρχουν θαύματα δεν αναγνωρίζω το Ιερό Ευαγγέλιο. Αν δεν πιστεύουμε στο Ιερό Ευαγγέλιο τότε είναι μάταιο. Μακάριοι οι δεδιωγμένοι για χάρη Εμένα , αυτοί θα κερδίσουν τη Βασιλεία των ουρανών. Είμαι 22 χρόνια εδώ, δεν ερχόταν κανείς, έρχονταν 5 άτομα και όταν κάποια μέρα έρχονταν 7 πανηγυρίζαμε με τους Ιερείς που ήρθε παραπάνω κόσμος- Να μην βοηθάμε τους αρρώστους;».