Ξύπνησε από το κώμα στο οποίο είχε πέσει πριν από περίπου 15 ημέρες ο 27χρονος αστυνομικός από τον Καρδαμά Ηλείας ο οποίος είχε σοβαρή εγκεφαλίτιδα. Ο 27χρονος ξύπνησε από το κώμα και παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ.

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ, που είναι συγγενής με την οικογένεια του 27χρονου μετέφερε στο ilialive.gr, ότι ο νεαρός αστυνομικός είναι καλύτερα και μάλιστα μίλησε με τους γονείς του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος αστυνομικός, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής, είχε λάβει άδεια και είχε επισκεφτεί την οικογένεια του. Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, αισθάνθηκε αδιαθεσία με μούδιασμα σε χέρια και πόδια. Έτσι πήγε στο νοσοκομείο Πύργου, όπου σύμφωνα με την οικογένεια εξετάστηκε και του συστήθηκε να επιστρέψει στο σπίτι του για να ξεκουραστεί.

Η οικογένεια και ο ίδιος δεν επαναπαύτηκαν και επικοινώνησαν τηλεφωνικά με γιατρό από το περιβάλλον τους ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα.

Τα συμπτώματα που παρουσίαζε ο 27χρονος, αλλά και το επίπεδο επικοινωνίας που είχε με τον γιατρό, ανησύχησαν τον τελευταίο που πρότεινε άμεσα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας. Έτσι χωρίς να χαθεί χρόνος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου οι γιατροί τον διασωλήνωσαν λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του και έπειτα τα ξημερώματα της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων και λίγο αργότερα στο Πανεπιστημιακό, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Υπενθυμίζεται ότι από την προσωρινή διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας- Ν.Μ. Πύργου έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση του 27χρονου αστυνομικού, με σκοπό να διαπιστωθεί εάν προκύπτουν ευθύνες, ιατρικά λάθη, είτε παραλείψεις, στον τρόπο ή στην ανάγνωση των εξετάσεών του.