Δύο απανωτά τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (26/7), γύρω στις 21:00, στο δρόμο ΛαμίαςΚαρπενησίου στο ύψος του Καστρίου. Συνολικά ενεπλάκησαν πέντε οχήματα.

Αρχικά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, ένα επαγγελματικό φορτηγάκι προσπάθησε να προσπεράσει γεωργικό ελκυστήρα στο ρεύμα προς Λαμία και άγνωστο πως, το χτύπησε στη ρόδα κόβοντας το στη μέση!

Το τροχαίο στη συνέχεια επεκτάθηκε. Με την κυκλοφορία να έχει επιβραδυνθεί εξαιτίας του πρώτου περιστατικού, ένα ΙΧΕ προσέκρουσε σε προπορευόμενο αγροτικό αυτοκίνητο. Η ίδια πηγή αναφέρει πως έγινε… καραμπόλα αφού ένα τζιπ που ακολουθούσε ενεπλάκη κι αυτό στο τροχαίο, αλλά δίχως να υποστεί σημαντικές ζημιές και ως εκ τούτου ο οδηγός του απομακρύνθηκε από την περιοχή.

Παρά τη σοβαρότητα του «διπλού» τροχαίου ατυχήματος δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός. Βέβαια, ο 51χρονος οδηγός του τρακτέρ μετέβη, προληπτικά, για εξετάσεις στο Νοσοκομείο Λαμίας. Ο δρόμος πάντως γέμισε οχήματα και συντρίμμια με αποτέλεσμα να κλείσει για αρκετή ώρα το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Με ευθύνη των ανθρώπων του ΑΤ Σπερχειάδας η κυκλοφορία διεξαγόταν από το ένα ρεύμα εκ περιτροπής.